Valet 2010


PROGRAM - KANDIDATER - OM EAP - VALSEDLAR - VALAFFISCHER


Senaste nytt

19 sept: Rösta på EAP idag! Om du inte har någon valsedel när du skall rösta i vallokalen, gör så här: Tag en blank valsedel och skriv själv dit:
    Europeiska Arbetarpartiet - EAP

16 sept: EAP kampanjade under eftermiddagen på Sergels torg i Stockholm. Detta dokumenterades i en video där du själv kan märka skillnaden mellan EAP och de andra partierna, som också var på Sergels torg: EAPTV: Valets viktigaste fråga. EAPTV:s reporter avslöjar också att Sverigedemokraterna inte alls är emot etablissemanget, utan snarare fungerar som finanselitens vapen mot människorna.

15 sept: Nytt flygblad inför slutspurten: Rösta EAP – eller lev med finansdiktatur efter valet. Skriv själv ut och dela ut!

13 sept: Nya kandidatvideor har lagts till på kandidatsidan.

12 sept: Våra ungdomar i LaRouches ungdomsrörelse har just kommit tillbaka till huvudkontoret i Stockholm efter en lyckosam turné i södra Sverige, med besök i bl.a. Göteborg och Malmö. Endast några tusen återstår nu av de 50.000 exemplar som trycktes av vår valpamflett. Hjälp nu till under slutspurten! Om du inte redan har gjort det, är det nu hög tid att beställa valsedlar från oss eller komma förbi och hämta dem på våra bokbord - kontakta oss för mer information.

3 sept: I veckorapporten förklarade vår partiledare Hussein Askary EAP:s syn på sakfrågor som "vård, skola och omsorg", och uppmanade svenska folket att i sin frustration över politiken inte låta sig luras av Sverigedemokraternas fega populism.

31 aug: EAP:s valpamflett har tryckts i 50.000 exemplar och delas just nu ut runtom i Sverige. Nu kan du även se våra valaffischer i tre olika varianter på webben. Ladda gärna ned dem och tryck några själv! Vårt valprogram finns sedan tidigare som både text och video på programsidan samt på vår YouTube-kanal.
Det är vår tid nu! Låt dig inte luras av att EAP betraktas som ett litet parti och lider brist på ekonomiska resurser! Vi är faktiskt mycket större än de andra partierna. Världens historia har inte avgjorts av stora arméer eller folkmassor. Den har formats av idéer, ofta från början en idé hos en enda individ eller en liten minoritet, som kunnat se bakom det som det stora flertalet är förblindade av.

Det betyder inte att vi skall förbli få. Den kraft som EAP representerar måste bli en folkrörelse. EAP skickar nu ett upprop till det svenska folket att fatta mod att göra motstånd mot den fascistiska åtstramning och hyperinflationspolitik som är det brittiska imperiesystemets desperata räddningsplanka.

Vi skall försvara vår suveränitet, frihet och självständighet, och samarbeta med andra suveräna nationer i Amerika, Europa, Asien och Afrika som vill begrava detta ondskefulla imperium en gång för alla. Men vi skall göra motstånd med idéer, förnuft och kärlek till andra människor. Vi får inte, som vissa provokatörer vill, låta ilskan mot politiken bli till hat och människofientlighet.

Skaffa valsedlar till dig själv och dina kompisar! Beställ här.

Om du inte har någon valsedel när du skall rösta på postkontoret eller i vallokalen, gör så här: Tag en blank valsedel och skriv själv dit:

Europeiska arbetarpartiet - EAP
VALPAMFLETT 2010: Bygg Sverige ur krisen!

(pdf)

* Funderar du på ett valprogram? Se var vi står nu!

* Ledare: Lever landets ledning i verkligheten?
av Hussein Askary

* 1. Ny banklag: Glass-Steagall
av Michael Goj

* 2. Återgå till nationell kreditpolitik
av Kjell Lundqvist

* 3. En miljon nya jobb i Sverige
av Ulf Sandmark

* 4. Slutet på grön ideologi och brittisk imperialism
av Andreas Persson

* 5. En ny utrikespolitik
av Stephen Brawer

* 6.a Mänsklighetens gemensamma mål
av Hussein Askary

* 6.b Tänk långsiktigt: Rymdkolonisering
av Albert Modin

* 7. Högre och ädlare människosyn: klassisk utbildning
av Sergej Strid

Se EAP:s valfilmer här!