Schillerinstitutets internationella DayofAction i Stockholm

Bokbord och utdelning av det internationella flygbladet på Södertörns högskola

Sverige deltog i den internationella aktionsdagens första dag med bokbord och flygbladsutdelning på Södertörns högskola i Huddinge söder om Stockholm och agiterade mot Domedagsprofeterna i klimatrörelsen som förstör för ungdomen. Flygbladet som skrivits av internationella Schillerinstitutets grundare och ordförande Helga Zepp-LaRouche delades ut på svenska med länkar till samma flygblad på de andra språken engelska, arabiska, tyska, franska, italienska och spanska. Ett portugisiskt flygblad är också på väg.

Schillerinstitutets aktion genomfördes samma dag på alla kontinenter utom Antarktis, där, som Helga skrev, vi inte har verksamhet än. Aktionen fortsätter på torsdag den 12 september. Du är välkommen att delta då i Stockholm eller själv på något universitet eller högskola nära dig.

Flygbladet finns på att trycka fram på http://www.larouche.se/svenska/media/XRflygblad_0.pdf

Se flera bilder på: https://www.facebook.com/Schillerinstitutet/posts/2372989786116968

Se rapporten från DoA i USA  här och på danska här

Och i videon från Jemen HÄR och via Husseins facebook: HÄR och även Här