Lämmeltåget mot ett kärnvapenkrig kan nu avbrytas.

Rysslandutredaren Robert Mueller serverade en Nothingburger.

Krigshökarna både i USA och Europa, som velat sätta dit Trump, är tagna med byxorna nere. Rysslandutredaren Robert Mueller hade ingenting att komma med mot Trump. Med två viktiga svenska artiklar börjar nu uppgörelsen med de upptrissade lögnerna som media och politiker spelat upp så gott som dagligen i två år. Fortfarande saknas de tydliga klarläggandena om att det främst var en brittisk, och inte rysk, påverkanskampanj som riktats mot amerikanska valet och sedan för att iscensätta en statskupp mot den valde presidenten.

Den ena artikeln skrevs som en debattartikel i Svenska dagbladet den 8 april av Jens Stilhoff Sörensen, docent och lektor i globala studier. med rubriken "Russiagate en oerhörd smutskastning mot Trump" och inledningen "Trots all avsaknad av bevis har fabrikationen av Russiagate upprätthållits i två år av såväl det demokratiska partiet som av huvudfåran i amerikansk media. Det visar en politisk och medial klass som helt tjänar sina egna intressen och som därmed blir systemskadliga."
svd.se/russiagate-en-oerhord-smutskastning-mot-trump

Den andra artikeln var också förödande mot det svenska och amerikanska etablissemanget men andaades mer av besvikelse för att man gjort bort sig så att Trump kan bli återvald. Artikeln "om ett journalistiskt och politiskt fiasko" skrevs i Aftonbladet av journalisten Per Shapiro den 3 april med rubriken "Nu har Donald Trump chans att bli omvald"
https://www.aftonbladet.se/a/zGOw3w/nu-har-donald-trump-chans-att-bli-om...

Nu måste Trump få frihet att anta mer av Lyndon LaRouches politik för fred och utveckling i samarbete med Ryssland och Kina. Det görs effektivast genom att Lyndon LaRouches namn rentvås från den smutskastning som Robert Mueller och underrättelseapparaten genomförde för att sätta LaRouche i fängelse 1989. Det är det som kan få ordentligt stopp för krigshökarnas förräderi av samarbete med Storbritannien av att försöka påverka valet och göra en statskupp i USA.

Läs (på svenska) ledaren i Monitor: www.larouche.se/artikel/monitor-fysisk-ekonomi-mars-2019-krigshokarna-omringar-trump-vad-gora

Uppropet till president Trump att rentvå Lyndon LaRouche kan läsas och undertecknas här:
https://action.larouchepac.com/petition_exonerate_larouche

Läs (på engelska) om den brittiska djupa inblandningen i USA:s interna politik med infiltrationen av i SvD nämnda "Steeledossiern" och igångsättningen av Russiagate: https://larouchepac.com/20190408/british-role-russiagate-about-be-fully-exposed

Det är helt klart att det inte var någon rysk hackning av det demokratiska partiet och de som kan vittna om det är just Wikileaks Julian Assange, men också den förre tekniske chefen på NSA William Binney, som gjort en teknisk undersökning av de läckta dokumenten där det bevisades att dokumenten var kopierade på plats och nedladdade på ett minne för att sedan transporteras därifrån. Den tredje som klart sagt att det inte var en hackning är den förre brittiske ambassadören Craig Murray som hävdar att han vet som läckte dokumenten till Assange "och det var ingen rysk hackning utan en insider". Se: https://larouchepac.com/20190412/three-men-london-coverup-mode

Stilhoff Sörensens artikel bemöttes av Jan Hallenberg och därefter fick författaren svara met ett slutinlägg: https://www.svd.se/en-skev-bild-av-vad-som-skett-i-usa och https://www.svd.se/dags-for-sjalvrannsakan-om-trump-och-ryssland#e879nM-comments