Släpp ut de civila ur östra Aleppo!

Media beskriver den syriska regeringens attacker Östra Aleppo som om de enbart är ägnade att bomba civila. Man kräver inte att de civila skall tillåtas komma ur Östra Aleppo. Den syriska regeringen har öppnat korridorer för civila, och de oppositionella som vill lägga ned vapnen, men då har de civila beskjutits av Al Qaidas terrorister och bara vid ett till fälle dödades 26 civila. Detta berättar den amerikanske delstatssenatorn från Virginia Richard Black i en intervju med Jeff Steinberg från EIR den 28.9. Black pekar på att den totalt dominerande gruppen stridande i Östra Aleppo är Al Qaida, som länge kallat sig Nushrafronten.

Dessutom finns där 1000 stridande i den otäcka terroristgruppen Nour al-Din al-Zinki, vilka alla får lönen betalt från amerikanska skattepengar. Det var denna grupp som nyligen offentligt skar halsen av en kidnappad palestinsk flyktingpojke.

Det som USA och Västvärlden stöder i Östra Aleppo är samma Al Qaida som styrde flygplanen in i World Trade Center i New York, sa Black den intervju som kan ses på LaRouchepac.com https://larouchepac.com/20160929/interview-senator-richard-black-aleppo-how-americans-are-being-lied

Richard Black och Syriens FN-ambassadör Bashar al-Jaáfari deltog också i Schillerinstitutets Manhattankonferens med förödande kritik av Obamas Syrienpolitik. Se: http://www.larouche.se/nyheter/2016/09/13/forodande-avslojande-av-usa-s-djupt-omoraliska-krig-mot-syrien-irak

Vad media inte berättar, är att Al Qaida arrangerade demonstrationer i Östra Aleppo under det senaste vapenstilleståndet för att protestera mot hjälpsändningarna. "Vi har inte krigat för att få hjälpsändningar." De blockerade också vägen för de hjälpsändningar som närmade sig Östra Aleppo. Det var också i Al Qaidas område utanför Aleppo, som FN:s hjälpkonvoj attackerades och brändes med 20 dödsfall som resultat.

Det kan tyckas ologiskt att motsätta sig hjälpsändningar, när behoven är stora i Östra Aleppo, men vapenstilleståndet skulle, sedan hjälpsändningarna kommit fram under åtta dagar, följas av nästa fas där USA och Ryssland tillsammans skulle börja bomba Al Qaida i Syrien. Det var detta som Al Qaida ville förhindra genom att stoppa hjälpkonvojerna.

Även en svensk militärexpert avfärdar att FN:s hjälpkonvojen skulle ha bombats från luften. Han intervjuades av tidningen Ny Teknik den 23.9 och hans analys av bilderna är att det är handgranater eller bensin som använts.
- Det ser snarare ut som om styrkor på marken anfallit konvojen. Med tanke på att vi varken ser splitter- eller bombskador, så kan det vara så att handgranater använts, och att man tänt på lastbilarna med bensin eller annat eftersom flera av dem är utbrända, säger vapenkunnige personen, som inte vill ha sitt namn publicerat skriver Ny Teknik.
- Alla parter begår brott i det här kriget, men såvitt jag kan notera ser det varken ut som om Nato:s 227-kilos standardbomber eller ryska 270-kilos splitterbomber fällts över lastbilarna. Då hade det uppstått stora kratrar, förklarar han.

Det var också för att sabotera vapenstilleståndsavtalet som krigshökarna runt Obama och Storbritannien fick Danmark och Australien att bomba syriska soldaterna vid Deir Ezzor och hjälpa ISIS anfalla.

Nu levererar USA öppet vapen till Al Qaida för att öppna vägen till Östra Aleppo och hotar att bomba syriska regeringens styrkor och flygbaser.

Samtidigt låter man den till Al Qaida närstående organisationen "De Vita hjälmarna" stå för informationen från Östra Aleppo. De Vita hjälmarna har grundats av en brittisk officer som är specialist på desinformation och organisationen har fått statliga miljonbidrag från USA, Storbritannien och Holland. I Sverige har organisationen tilldelats årets pris från Right Livelihoodstiftelsen, även kallat "Alternativa nobelpriset".