Dags att börja rikta kriget mot terrorismen mot brittiska imperiet

På kort tid har det kommit tre nya avslöjanden rörande det brittisk-saudiska samarbetet som öppnar helt nya möjligheter att komma åt den verkliga källan till terrorismen.

I Storbritannien har Chilcotkommissionen pekat ut den dåvarande premiärministern Tony Blair som ansvarig för att tillsammans med George Bushs USA ha startat kriget mot Irak 2003, som blev upptakten till alla katastroferna som sedan dess har drabbat hela Mellanöstern. Blair har därmed visats vara skyldig till samma typ av krigsförbrytelser som de ledande nazisterna åtalades och dömdes för i Nürnberg.

I USA har representanthusets finansutskott visat hur den brittiska regeringen och Obamas Vita huset skyddade Londonbanken HSBC från att åka dit för att ha tvättat enorma mängder pengar åt narkotikaligor och terrorgrupper i maskopi med en saudisk bank.

I USA har också de omtalade "28 sidorna", det sista kapitlet i den amerikanska kongressens utredning av attackerna den 11 september 2001, äntligen offentliggjorts, efter fjorton år. De visar hur saudierna skyddade al-Qaidas flygplanskapare från att avslöjas av amerikanska myndigheter, på sätt som inte tidigare varit kända.

Sammantaget innebär detta det hårdaste slaget mot det brittiska imperiet på mycket länge. Kuppförsöket i Turkiet natten till den 16 juli kan bara förstås utifrån den roll som britterna spelar i att stöda och beskydda tjetjenska terrorister, tillsammans med så gott som alla andra etniska separatistgäng som finns i världen. Tjetjenerna har utgjort ryggraden i al-Qaida och IS, och har stått under brittiskt beskydd alltsedan det första Tjetjenienkriget i mitten på 1990-talet. Tjetjenerna låg bakom självmordsattacken mot Istanbuls flygplats den 28 juni i år, omedelbart efter det att Turkiets president Erdogan, under enorm internationell press och isolering, offentligt bad Rysslands president Putin om ursäkt för nedskjutningen av ett ryskt stridsflygplan över Syrien. Detta måste vara utgångspunkten för varje kompetent bedömning av den senaste tidens händelseutveckling i Turkiet.

Det brittiska imperiet är under attack, och det är bankrutt och isolerat. Det betyder att tiden är ute för de blodtörstiga dinosaurierna Tony Blair, George W. Bush, Dick Cheney och Barack Obama, efter femton år av krig byggda på lögner. De har lagt Mellanöstern i ruiner, översvämmat Europa med desperata flyktingar och fått blod att flyta på gatorna i både Europa och USA - allt byggt på lögner.

Deras femton år med krig byggda på lögner, deras femton år med terrorism, har varit en mörk tid för civilisationen. Nu finns möjlighet att sätta punkt för allt detta, och leda utvecklingen i världen i en mer mänsklig riktning.

För ungefär ett år sedan föreslog Rysslands president Putin, i samband med att han började stöda Syrien militärt, en global koalition för att besegra IS och andra jihadistiska terrorister, i samma anda som USA och Sovjetunionen gick ihop om att besegra nazismens och fascismens gissel. Den senaste tidens avslöjanden tydliggör behovet av just en sådan stridande allians - riktad mot det brittiska imperiet.

Läs om de 28 sidorna här: http://www.larouche.se/nyheter/2016/07/22/las-de-28-avhemligade-sidorna-om-saudiarabien-911
Läs om de amerikanska myndigheternas avslöjande av knark- och terroristbanken HSBC här: http://www.larouche.se/nyheter/2016/01/01/isis-finansieras-av-brittiska-imperiets-knarkhandel
och här: https://larouchepac.com/20160713/hsbc-escaped-us-money-laundering-charges-after-uk-warned-global-financial-disaster