Bra amerikansk reaktion mot Saudiarabien

En stor grupp amerikanska kongressmän har reagerat mot Saudiarabien efter årsskiftet. De kräver offentliggörande av de hemligstämplade 28 sidorna om Saudiarabiens roll i 11 septemberdåden 2001.

Denna vecka anslöt sig inte mindre än sju kongressledamöter (varav 5 demokrater) till ledamoten Walter Jones lagförslag som uppmanar president Obama att släppa de av president Bush hemligstämplade 28 sidorna av kongressens gemensamma utredningsutskotts rapport. I och med detta uppsving är det totala antalet sponsorer 36.

Den 7 januari var det ett år sedan lagförslaget presenterades vid en presskonferens av de första sponsorerna - Walter Jones, Thomas Massie samt Stephen Lynch, där förra detta senatorn Bob Graham samt familjemedlemmar till offren deltog.

Den 6 januari anslöt sig Mick Mulvaney (republikan från South Carolina). Den 8 januari tillkom (i alfabetisk ordning): Ledamoten Hakeem Jeffries (demokrat från New York); ledamoten Alan Loewenthal (demokrat från Kalifornien); ledamoten Jerry McNerney (demokrat från Kalifornien); ledamoten Charles Rangel (demokrat från New York); ledamoten Dina Titus (demokrat från Nevada); samt ledamoten David Trott (republikan från Michigan).

Följ frågan om Saudiernas sponsring av terrorismen inklusive 911 på svenska här http://www.larouche.se/nyheter/2008/01/06/bae-arhundradets-skandal

och på engelska här https://larouchepac.com/28pages