I varje snabbköp i USA: "Avsätt Obama!"

"Obama måste väck!" "Den värsta presidenten någonsin bekämpar inte ens terrorister!" Skanderar löpsedlarna för The Globe Tabloid, som delas ut framför ingången till dagligvarubutiker runt om i hela USA. Även om det mesta som skrivs i tidningen är en enda dramatisk såpopera, är allt som skrivs om Obama på the Globes internetsida både sant och relevant.

Inledningsvis skriver tidningen att:
"President Barack Obama måste dra sig tillbaka eller bli avsatt för hans skandalösa hanterande av ISIS krisen!" "Genom att tona ned det uppenbara hot som dessa djävulska mördare uppvisar, har Obama gjort att amerikaner och hela nationen far illa", meddelar experter. "Obamas ofattbart arroganta handlande nådde sin kulmen när han dagen innan den välkoordinerade serien terrorattacker i Paris där 129 människor slaktades, meddelar att ISIS hade tyglats". "Två veckor innan hans dåraktiga uttalande, dödades 224 personer när ISIS detonerade en bomb i ett ryskt flygplan."

En samstämmig skara kritiker kräver hans omedelbara avgång.

Följ arbetet i USA för att avsätta Obama genast: https://larouchepac.com/policy/impeach