Oberoende amerikansk mediegranskare: Obama är sjuk i huvudet!

Cliff Kincaid har varit delaktig i en amerikansk organisation för oberoende mediegranskning (Accuracy in Media) sedan 1978 och har därmed stor erfarenhet inom den amerikanska medievärlden. Nyss uppmanade han USA:s kongress att avsätta President Obama i och med ”att han är mentalt inkompetent på grund av att han rökte för mycket marijuana när han var yngre”.

I en artikel som heter "Is our Stoner President Mentally Impaired?" [1] säger Kincaid att kongressen måste ”påbörja processen för att få bort Obama som president då han är så pass påverkad av hans tidigare droganvändning att han helt enkelt inte klarar av att uppfatta verkligheten.”

Denna diskussion har uppstått eftersom Obama är uppenbart ointresserad av att sätta stopp för terroristhotet som drabbar USA. Exempelvis har han vägrat uppge att de två skyttarna i San Bernardino radikaliserades i Saudiarabien samt att den kvinnliga skytten hade ägnat större delen av sitt liv åt att plugga wahhabism i Saudiarabien.

Även om Obama förmodligen inte röker marijuana i Vita Huset nuförtiden, hävdar Kincaid att hans bristande intresse i att regera är en ”långsiktig effekt” av detta. Han tillägger att Obama vägrade offentliggöra hela sina sjukjournaler under valkampanjen.
- Istället har en sympatisk läkare endast skrivit en ”sammanfattning” på 276 ord som påstår att han har utmärkt hälsa.

Kincaid skriver:
- Om kongressen inte vill förklara Obama skyldig till en ideologi som kan förklara hans sympati för den radikala delen av islam och gör honom oförmögen att fortsätta som president, så är det enda alternativet att diagnosticera hans medicinska tillstånd genom offentliga förhör och komma fram till att han har tappat greppet om verkligheten. En av kongressen beställd undersökning åberopar att bevis enligt paragraf 4 i 25:e konstitutionstillägget är avsedda för ”en sjuk president som vägrar eller är oförmögen att hantera sin oförmåga”; eller ”en president som är oförmögen men vägrar avgå”.

Kincaid skriver att denna paragraf är komplicerad men att den klart och tydligt tillåter kongressen att tillsätta ett utskott eller ett annan organ för att pröva presidentens oförmåga och rekommendera att han avsätts.

Det finns flera processer som kan avsätta en president, bland annat genom en organ som ”kongressen kan komma att tillsätta enligt lag” som skulle påbörja förfarandet för åtgärd genom kongressen.

Det finns även en artikel som heter ”The Incredible Shrinking President” i Consortium News den 7 december skriven av Daniel Lazare som visar att Obama lever i en fantasivärld där han har krossat Al Qaeda, samtidigt som han samarbetar med Saudierna som skapade dem. Dessutom samarbetar Obama med Turkiet som tillsammans med Saudierna smugglar vapen till Al Nusra – Al Qaedas samarbetspartner i Syrien.

Jämför https://larouchepac.com/20151209/kincaid-obama-mentally-ill