Cameron skyller flyktingkrisen på Assad - inte Obama och sig själv

När den brittiske premiärministern David Cameron den 3 september ställdes inför frågor i parlamentet om att ta emot mer flyktingar i Storbritannien (hittills 300) förnekade han inte bara president Obamas och sin egen skuld till att sprida kaos och terror i hela Mellanöstern genom sin ständiga krigföring och regimförändringspolitik mot Irak, Libyen och Syrien, utan lade skulden på offret - Syriens president Bashar Assad. Mot detta hyckleri höjs nu många röster som pekar på att flyktingkrisen är orsakad av Västvärlden.

Den tyske f.d. parlamentsledamoten för Kristdemokraterna (1972-90) och nuvarande journalisten Jürgen Todenhöfer har i tysk TV och med ett öppet brev anklagat de ansvariga politikerna för detta och krävt att "krigspolitikerna" ställs inför Internationella brottsmålsdomstolen (ICC). Både han och en chilensk juristprofessor Luz Maria De Stefano Zuloaga de Lenkait hänvisar bl.a. till den amerikanske underrättelsechefen general Michael Flynn som direkt pekat ut Obamaadministrationen för att medvetet låtit ISIS växa fram. När Flynn, i sina rapporter till presidenten, varnade och krävde stopp för ISIS, avskedade Obama honom som chef för det amerikanska försvarets underrättelsetjänst DIA.

Lenkait pekade på den långa lista på länder som systematiskt destabiliserats av Västvärlden: Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Syrien, Etiopien, Somalia, Libyen m.fl. Om nu också ytterligare flyktingar från Ukraina börjar komma till Västeuropa blir situationen helt okontrollerbar, skrev Lenkait och krävde att Tyskland skulle lämna "det krigiska Nato" och ta fram förslag för fred i stället.

Lenkait satte särskilt fingret på den medvetna planerade och orkestrerade destabiliseringen av Syrien från Väst genom att hänvisa till det gamla uttalandet 2013 av den förre franske utrikesministern Roland Dumas, att han år 2011 innan något uppror ens börjat tillfrågats av britterna om han ville hjälpa till att skicka rebeller till Syrien. Dumas sa nej till det och har i stället berättat om det offentligt.

LaRouche.se har tidigare rapporterat om general Flynns uttalande om Obamas ansvar för ISIS här: http://www.larouche.se/nyheter/2015/08/20/obama-har-stott-uppbygget-av-is

Dumas´ uttalande är ytterligare ett mycket tungt vittnesmål av en insider om hur britterna startade kriget mot Syrien och sopar undan helt de myter som David Cameron, svenska politiker och etablissemangsmedia använder för att fortsätta underblåsa kriget mot Syrien och därmed flyktingkatastrofen.

Här följer den rapport franska LaRoucherörelsen gjorde om Dumas uttalande 2013:

Roland Dumas: Britterna planerade Syrienkriget i förväg

Paris, 14 juni, 2013 (Nouvelle Solidarité )-- Den 10 juni gjorde den förre franske utrikesministern Roland Dumas några mycket chockerande uttalanden om Storbritanniens roll i kriget mot Syrien. Det var på ett TV-program kallat "Det angår dig" på det franska parlamentets webb-TV kallad LCP. Roland Dumas spelade som ordförande för den franska Konstitutionsdomstolen en ful roll i förföljelserna av Jacques Cheminade [för att stoppa LaRoucherörelsen i Frankrike]. Men trots sina brister har han alltid tagit ställning för arabländerna och har genom historien haft nära förbindelser med både de syriska och libyska regeringarna.

I LCP-intervjun om Syrien tillsammans med tre andra förklarade Dumas:
- Det är mycket komplicerat, efter alla faktiskt är inblandade. Men saken är att så är det. Det är två sidor som bekämpar varandra, men låt mig berätta något.

- För nästan precis två år sedan, innan striderna började i Syrien, råkade jag av en tillfällighet vara i Storbritannien av orsaker som inte alls hade något att göra med Syrien. Och jag mötte där brittiska myndighetspersoner, några av dem vänner till mig, som avslöjade för mig för att få mitt stöd, att något förbereddes i Syrien - och detta var i Storbritannien, inte i Amerika. Storbritannien förberedde rebellernas invasion in i Syrien. Och de frågade mig till och med, under förevändningen att jag varit utrikesminister, om ville delta i en sådan sak. Självklart svarade jag: 'Tvärtom, jag är fransman, detta intresserar mig inte'!

- Och detta är bara för att förklara, fortsatte Dumas, att denna utveckling kom långt bortifrån. Den var förberedd, uttänkt och de organiserade den åt dem ...

Då avbröt LCP:s intervjuare med att fråga efter syftet och om det var för att störta Assad, varpå Dumas svarade:
- Mycket enkelt! Med det mycket enkla syftet! Att störta den syriska regeringen, ...

Läs på engelska Jürgen Todenhöfers öppna brev till krigspolitikerna här: Jürgen Todenhöfer: Remove Leaders Who Created War and Misery for Millions of RefugeesC https://larouchepac.com/20150829/j-rgen-todenh-fer-remove-leaders-who-created-war-and-misery-millions-refugees

Läs mer på svenska om Syrienkriget, Ukrainakuppen och britternas orkestrering av ett nytt stort Eurasiskt krig - ett Tredje världskrig: http://www.larouche.se/britternas-stora-eurasiska-krig