Offentliggör Saudiarabiens och Obamas brott!

Efter terrorattackerna den 11 september 2001 tillsatte Representanthuset och Senaten tillsammans en stor utredning om tillbudet. Dåvarande presidenten George W. Bush lät hemligstämpla 28 sidor i den dokumentation som 2004 följde på utredningen och som behandlade hur saudiska ambassaden delivis finansierade attackerna. President Obama har sedan makttillträdet 2009 upprätthållit hemligstämpeln, åberopande "rikets säkerhet" motsvarande.

EIR (larouchepub.com) kunde dock genom egna efterforskningar redan 2007 rapportera om kontentan av sidornas innehåll, nämligen att en nära amerikansk allierad, Saudiarabien, sponsrat minst två av kaparnas uppehälle i USA via ambassaden i Washington och av allt att döma möjliggjorde operationen.

Att transaktionerna kunde döljas berodde på att pengarna inte "fanns" på papperet, utan härstammade från försäljning av råolja som brittiska vapentillverkaren BAE Systems "fått" av Saudiarabien i utbyte mot ett modernt flygvapen, ett av världens främsta, vilket som bekant Sverige och Saab med liv och lust sedan skött underhållet av. Saudiarabien är Sveriges med råge närmaste allierade i Mellanöstern, kanske i hela Asien.

Bob Graham, fd senatorn som ledde sammanställningsarbetet av dokumentationen av elfte september-utredningen, har läckt valda delar av dessa 28 sidor till pressen och kräver i intervju på intervju att hemligstämpeln hävs.

Samtidigt hör amerikanska Schillerinstitutet en överfullt kampanjmöte i Harlem, New York för att de 28 sidorna skall offentliggöras och de rätta ansvariga för terrorismen börja bekämpas.

Se mötet här: https://plus.google.com/hangouts/onair/watch?hid=hoaevent%2Fcr4ecquqolhi0ce6ee26u56rb1k&wpsrc=yta&ytl=sDGwtCZtVLQ

I Europa slöt sig belgiska dedefensa.org den 13.10 till kören av krav på att de 28 sidorna offentliggörs med en fransk översättning av Grahams senaste intervju. De rapporterade om det växande stödet för motionen H.R. 428 i amerikanska Kongressen, som kräver ett offentliggörande, något kongressledamöterna bakom motionen kallar en förutsättning för att kunna besegra Islamiska staten (IS).

Läs den på franska här: http://www.dedefensa.org/article-prisonniers_de_la_guerre_sans_fin_avant_ex_cution_11_10_2014.html

Även Robert Vognar på Huffington Post ifrågasätter den 8.10 Obamas sanna lojaliteter i ljuset av de 28 sidornas betydelse för kriget mot IS.

Obama handlingar är av situationen att döma likvärdiga med landsförräderi så presidenten bör, såvida amerikansk lag fortfarande gäller i USA, avsättas med omedelbar verkan, skriver  Vogner i Huffington Post.

Se: http://www.huffingtonpost.com/david-vognar/the-saudis-911-isis-and-a_b_5950072.html

De offentliggjorda delarna av kongressens stora 911-rapport "Joint Inquiry Into Intelligence Community Activities Before and After the Terrorist Attacks of September 11, 2001." finns här