Hysterisk DI-attack mot torgmöte om bankreform

Hysterin inför varje debatt om bankerna är uppenbarligen stor på Dagens Industri. De tog idag till det grövsta förtalet mot EAP som "fascistiskt". Avsikten från Dagens industri är uppenbarligen att lägga locket på all debatt där bankdelning diskuteras. Riksdagsmannen Valter Mutt har gjort sig känd för sina motioner i Riksdagen som fört upp bankdelning enligt Galss-Steagall på dagordningen tre år i rad. På grund av DI:s kanonad mot det lilla Nätverket för bankreform och deras torgmöte på Norrmalmstorg lördagen den 30.8 kl 16 såg sig Valter Mutt tvungen att dra sig ur.

Här är det genmäle som EAP kräver att Dagens Industri omedelbart publicerar:

Bankdelning "fascistiskt"?

Med anledning av DI:s artikel idag om Valter Mutt och torgmötet för bankreform förvånar det mig att inte DI förtalar EAP som "kommunistiskt", eftersom förtal som "fascistiskt" brukar användas för en vänsterpublik. Det EAP för fram på möten om bankreformer är kravet på bankdelning enligt modellen Glass-Steagall, vilket ingick Franklin D Roosevelts New Deal-politik som stoppade och besegrade fascismen. Att göra bankerna till banker igen är inte fascistiskt och inte EAP heller.
Civilekonom Ulf Sandmark,
Talare för EAP på torgmötet för bankreform på Norrmalmstorg på lördag kl 16.

Ett ytterligare sådant torgmöte hålls på Medborgarplatsen söndagen den 7.9 kl 16.

Läs mera på facebook:
https://www.facebook.com/events/829523000405484/?ref=4

https://www.facebook.com/events/1540944766126931/?unit_ref=related_events&source=1