RT.com rapport om BüSo:s demonstration mot nazismen i Ukraina

EAP:s systerparti i Tyskland Medborgarrättsrörelsen Solidaritet - BüSo har hållit många demonstrationer på olika håll i Tyskland mot nazismen i Ukraina. Russia Today visade ett videoklipp från BüSo:s demonstration i Berlin. På plakaten kunde man läsa "Göbbels skulle vara stolt över tysk media", "Tyska regeringen stöder Nazister i Ukraina" och "USA:s legosoldater i Ukraina". Man fick också höra BüSo:s kör
sjunga under ledning av Sergej Strid EU-kandidat för EAP i Sverige. Den som uttalade sig för RT var Stefan Tolksdorf, ledare för partiet i Berlin. Han underströk att det är oacceptabelt att tyska regeringen och medier stöder nazister. Se: http://www.youtube.com/watch?v=dNs9opdTOdY.

Även BZ.online, den stora kvällspresstidningen i Tyskland utgiven av Springerkoncernen, rapporterade i sin dagsblogg om BüSo-demonstranterna som protesterade utanför deras redaktion i protest mot deras massiva kampanj för nazistkuppen i Ukraina. BZ visade banderollen där det stod "Fru Merkel, sluta stöda nazisterna in Ukraina".

De som är emot nazismen i Ukraina har bara ett alternativ att rösta på i svenska valet och det är att skriva Europeiska arbetarpartiet - EAP på en valsedel. Alla de andra svenska partierna som ställer upp i EU-valet stöder nazistregimen i Kiev. De andra mindre partier som är emot nazistregimen i Ukraina bojkottar EU-valet, men gör man så skiljer man sig inte från soffliggare så den protesten är inte tydlig nog.

Rösta på EAP för att protestera mot EU:s och Carl Bildts världskrigspolitik mot Ryssland. Bygg ett samarbete med hela Eurasien som motor för hela världens utveckling!

Läs Hussein Askary uttalande om världsläget inför EU-valet: http://www.larouche.se/artikel/eu-loser-ingen-kris-sverige-kan

Läs EIR:s banbrytande faktablad om nazisterna i Ukraina här http://www.larouche.se/nyheter/2014/05/16/eir-s-faktablad-om-slutet-for-obama-brittiska-imperieprojeket-i-ukraina