EAP:s partiledare intervjuad i DN-TV:s valstugereportage

Det är glädjande att DN valt att rapportera om vår medverkan i valet. En minut av de 27 minuter som Viktor Barth-Krons nya program "Viktors val" varade ägnades åt en intervju med EAP:s partiledare Hussein Askary. Askary fick möjligheten att poängtera den avgörande skillnaden mellan oss och de andra partierna som ställer upp i valet – att vi dels vågar talar om de verkliga problemen, och dels har lösningar på dessa. Tyvärr klippte de bort när han talade om vad lösningarna är, men i dagens läge kan den driftige själv finna våra lösningar om de vet att vi finns – så mer sånt DN! Att de retas lite med att vi fått få röster tidigare, delvis p.g.a. deras tidigare bojkott mot oss, är inte något som vi måste göra en stor sak av nu, utan vi tackar ödmjukt för uppmärksamheten.

Beskåda Barth-Kron och Askary från 11:52 till 12:44 på den här länken.