Stoppa EU:s krigspolitik mot Ryssland!


Carl Bildt på möte med nazister i Odessa den 13.4 2014. Bakom honom den svartröda flaggan för Andra världskrigets Hitlerkollaboratör Stephan Banderas UPA. Bildt stöder EU krigsupptrappning mot Ryssland till försvar för Ukrainas delvis nazistiska kuppregering.

EU är inget fredsprojekt. EU driver en imperiepolitik att dominera omvärlden med diktat om vem skall styra och hur man skall styra land efter land. Det gjordes genom kriget mot Libyen, där Al Qaida var EU:s och Natos fotsoldater. EU stödde att dessa terrorister skickades vidare till Syrien. EU:s och USA krig genom ombud mot Syrien har vållat en fruktansvärd katastrof för detta land. Flera gånger har det varit, nära att Syrienkriget blivit ett världskrig.
Konflikten i Ukraina har uppstått kring EU:s handels- och militäravtal. EU ställde sig öppet på samma sida som de nazistiska våldsverkare i Euromaidanockupationen som genomdrev kuppen mot president Janukovitj. Konflikten trappas ständigt upp av EU mot Ryssland så att ett nytt världskrig hotar Europa. Carl Bildt är ansvarig för att Ukrainafrågan blivit en konflikt med Ryssland. Som ansvarig tillsammans med den polske utrikesministern skötte han EU:s förhandlingar för det östliga partnerskapet så att Ryssland exkluderades. Bildt stödde nazisternas kupp och deras våldsmetoder för att skrämma bort Janukovitj anhängare från regering och parlament i Kiev och nu i valkampanjen. Bildts politik är en katastrof för Ukraina, Europa och Sverige. Han arbetar inte för svenska intressen utan för EU:s övernationella imperiepolitik som Europa bara kan befria sig från genom EU:s omedelbara upplösning. Bildt måste avgå så att Sverige inte hamnar i världskrig mot Ryssland för att försvara nazister.

EAP:s alternativ till nazistkramare som Bildt är fredligt samarbete för att utveckla Eurasien från Atlanten till Stilla havet. Det är i Eurasien tillväxten sker och det är där Sverige måste vara med för att utveckla vårt land och bidra till andra länders utveckling. Utbyggnaden av Rysslands järnvägar och de nya Eurasiska landbroarna av utvecklingskorridorer längs hela vägen är gigantiska projekt i sig som Sverige kan delta i länka ihop med vår egen regionala utveckling.
Rysslands högteknologiska försvar och rymdprojekt måste engageras tillsammans med USA:s för ett gemensamt försvar mot faror från rymden. Lyndon LaRouche låg bakom president Reagans förslag 1983 att skapa ett ryskamerikanskt gemensamt skydd mot kärnvapenrobotar. EAP stöder vidareutvecklingen av detta rymdsamarbete till att inkludera ett försvar av hela jorden mot de tiotusentals asteroider som rör sig i banor nära jorden och kan skapa ödesdigra katastrofer för hela mänskligheten. Sverige skall bidra till det och vara en brygga mellan öst och väst, som vi varit i utvecklingen av Arktis där de nordiska länderna är med bland dessa stormakter.
Sveriges gamla utrikespolitiska paradgren att stoppa knarket har givits upp av Bildt, som stöder Västs sanktioner mot just chefen för den ryska narkotikabekämpningen Viktor Ivanov. Det är barbari att stöda narkotikaslaveriet av miljoner ryssar, speciellt som Västvärldens banker tvättar narkotikapengarna och Natoockupationen av Afghanistan lett till ett fyrtiofaldigandet av narkotikaproduktionen där. Narkotikahandeln är en fiende Sverige alltid måste bekämpa för att främja fred och utveckling i alla länder. Alla som vill göra det skall vara våra allierade.

Rösta på EAP i EU-valet. Mer information på: http://www.larouche.se/nyheter/2014/04/28/eap-s-valrorelse-har-borjat

Följ EAP:s kampanj mot nytt världskrig på: http://www.larouche.se/britternas-stora-eurasiska-krig och på engelska på: http://larouchepac.com/ww3

Följ EAP:s kampanj mot EU på: http://www.larouche.se/nyheter/2008/02/22/stoppa-eu-fordraget