LaRouche: Malaysiska flygplanet troligen nytt 11 september

Lyndon LaRouche sade den 19 mars att det olösta mysteriet med det försvunna Malaysiska flygplanet skall behandlas som ett troligt brittisktsaudiskt nytt 11 september fast denna gång i Asien. Malaysia Airs flygning MH-370 avbröts den 8 mars och planet har inte hittats trots en massiv sökinsats. Det måste behandlas som ett troligt 11 september återupprepat i Asien, samtidigt som eftersökningarna fortsätter och fördubblas, betonade LaRouche.

I elva dagar har det förekommit mycket spekulationer, men inga konkreta bevis, för hur Boeing 777 flyget försvann med 239 människor ombord. LaRouche påpekade att det finns flera terroriströrelser i regionen, från tjetjenska terrorceller utspridda i regionen till uiguriska terrorceller i Kina vilka alla styrs av samma brittisk-saudiska apparat som styrde terroristattackerna mot USA den 11 september 2001. Detta terrornätverk skulle sannolikt bli de första att misstänkas vid en eventuell ny strategisk terroristattack i Asien, och de måste undersökas till dess man bevisat något annat, sade LaRouche. Detta terrornätverk i sammanhanget av den kampanj för krig mot Ryssland och Kina, som drivs av finansoligarkin i London och Wall Street, gör det allt mer sannolikt att en terroristattack med just de egenskaper man vet gäller omständigheterna kring Malaysia Airs flygplan gör det alltmer troligt att det skulle kunna inträffa, sade han.

Man måste intensifiera insatserna för att reda ut det här av hänsyn till Asiens intressen samt omvärldens, sade LaRouche. Han tillade att den nuvarande höga sannolikheten att det inte var någon olycka gör att en sådan antiterrorutredning måste göras. Om planet verkligen fortsatte ur kurs i flera timmar utan några tecken av en explosion eller haveri, så måste man av utredningsskäl utgå ifrån att det var ett övertagande och del av en 11 september-händelse för Asien, avslutade han.

LaRouche tog upp frågan igen i sin fredagsdiskussion på internet den 21 mars som svar på andra frågan och tredje frågan I Lyndon LaRouches. Se: http://larouchepac.com/node/30249

Ett speciellt grävarteam vid tidskriften Executive Intelligence Review har sammanställt vad som hittills kommit fram kring Malaysia Airs flygning MH-370. Läs det på engelska här: http://larouchepac.com/node/30252

Se en video (på engelska) av en presskonferens i USA den 12 mars med familjemedlemmar av offren från terroristattackerna den 11 september tillsammans med de tre kongressledamöterna Walter Jones,Stephen Lynch och Thomas Massie som heter 'Presskonferens för att avhemliga de 28 sidorna i Kongressens utredning om terrorattentatet mot USA den 11 september 2001, där det klar framgår att den saudiska ambassaden under 18 månaderna innan dådet hjälpte flera av flygplanskaparna med sina förberedelser i USA: http://larouchepac.com/node/30161