Bildt "visste inte om" nynazisterna i Ukrainas opposition

I ett sensationellt uttalande av Carl Bildt i Agenda den 2 mars, sa han att han visste inte om att det fanns några nynazister i Ukrainas s.k.övergångsregering och hävdade att den skulle representera en "demokratisk opposition" som fällde den gamla Janukovitjregeringen. Vare sig Carl Bildt ljuger eller är ovetande, är det fullständigt skandallöst att Bildt inte kan berätta om hur situationen faktiskt är.

Det finns två möjligheter: Om han inte vet om det, är han inkompetent. Om han ljuger, är det en fullständigt extrem liberal hållning att kunna tänka sig att använda sig av nynazister för att främja en konfrontationspolitik mot Ryssland, en brittisk imperiepolitik som riskerar kärnvapenkrig för att tvinga Ryssland att backa geopolitiskt.

Här är vad Bildt sa i Agendaprogrammet[1]:

Fråga från programledaren Camilla Kvartoft:
- I den ukrainska övergångsregeringen där sitter ultranationalister, antisemiter t.o.m. Hur kan du stöda den?

Carl Bildt:
- Jag vet inte, men vem är det som är antisemit? Jag vet inte, är det någon speciell?

Camilla Kvartoft:
- Vi har det där partiet Svoboda.

Carl Bildt:
- Javisst, ja men jag tror att de som sitter där har jag inte hört någon invändning emot. Det är möjligt att det finns sånt, det vet jag inte, men det har inte förekommit något sånt i det material som jag sett. Men det är en bred regering som reflekterar den sammansättning som det var på den demokratiska oppositionen. Och det är en bred regering som dessutom har stöd av Regionernas parti, Janukovitj´ parti, när den bildades. Det här var ju: Den gamla regeringen avgick, som bekant. President Janukovitj flydde, dom bildade ny regering. Den företrädde samtliga de stora partierna i den ukrainska riksdagen.

Se de videofilmer som användes av Natalia Vitrenko på hennes presskonferenser i Paris, Strassbourg och Frankfurt för att dokumentera nynazisternas metoder för att driva fram statskuppen i Ukraina.

"Fredliga protester" av Bildts och Ahlins "demokratiska opposition" i Ukraina -- - http://www.youtube.com/watch?v=rFtvmi9cAjg

Ukrainas Nynazistiska Högersektor och Svoboda var en del av "demokratiska oppostionen" -- http://www.youtube.com/watch?v=wKyZbb9rMuw

Dessa grupper måste isoleras och avväpnas som de franska, tyska och polska regeringarnas representanter lovade i överenskommelsen mellan Janukovitj och oppositionen. För att det skall bli tillräckligt lugn för val och ekonomisk återhämtning måste det bli ett slut på deras provokativa krav att inskränka de medborgerliga rättigheterna för minoritetern genom språklagar, genom förbud mot partier, genom stängning av media, genom trakasserier mot religiösa minoriteter, genom laglös utpressning, förföljelse och mord på politiker, tjänstemän. Den riksdag Bildt hänvisar till kan inte anses vara fri att fatta självständiga beslut så länge ledamoterna domineras av denna terror.

Dessa stormtrupper är brittiska imperiets verktyg för att driva fram nya blodbad så att konfrontationen med Ryssland kan trappas upp. Den som finner Bildts och andra EU-ledares stöd för statskuppen i Ukraina svårbegripligt har ännu inte tagit i beaktande, att Natos underrättelsetjänster rekryterade Stepan Bandera och andra Hitlerallierade redan 1945 och att de sedan dess oavlåtligt använt dem för irreguljär krigföring mot Moskva. Detta tilltog när Svoboda bildats direkt efter Sovjetunionens fall. Se LaRouches bakgrundsbeskrivning från hans webcast den 21 februari i början på Monitor: http://www.larouche.se/artikel/monitor-fysisk-ekonomi-februari-2014

[1] Länk till Agendaprogrammet där Bildt ses uttala sig om sin okunskap om nynazisterna 13:26 minuter in i programmet: http://www.svt.se/nyheter/varlden/carl-bildt-om-krisen-i-europa

Läs Natalia Vitrenkos tal, där hon förklarar videofilmerna och dess sammanhang på engelska: http://www.larouche.se/nyheter/2014/02/25/vitrenkos-tal-om-ukrainalaget-pa-presskonferensen-i-paris

Läs om hur Urban Ahlin stöder nynazisterna i Svoboda: http://www.larouche.se/nyheter/2014/02/28/urban-ahlin-hjalper-ukrainska-nynazister

Följ dokumentation om Västvärldens stöd till den nazistkuppen i Ukraina här: http://www.larouche.se/britternas-stora-eurasiska-krig