LaRoucherörelsen i "dialog" med EU-kommissionär på SVT

Den 15 oktober 2013 arrangerades i Stockholms stadshus den 33:e så kallade Medborgardialogen mellan EU-medborgare, såsom vi, och ledande EU-politruker. 350 medborgare i publiken och fem på scen delade broderligt på de tilldelade 2 timmarna.

Spektaklet sändes direkt i SVT, och finns nu tillgängligt här: http://www.svtplay.se/klipp/1532615/medborgardialog-om-eu-s-framtid

LaRoucherörelsen EAP:s representanter på plats fick två frågor, som båda handlade om bankdelning kontra den nuvarande stöld- och konfiskeringspolitiken à la Cypernmodellen. Frågorna var bra, svaren lite sämre.

Första frågan hittar ni efter 0:31:32 och den andra efter 1:15:52 med dagens största applåd. Om man tar sig tid att titta på hela sändningen så är det anmärkningsvärt hur långt avståndet är mellan frågeställarna och makthavarna, samt nästan komiskt att se hur lång tid de senare behöver för att säga ingenting.

Efter mötet delades senaste kampanjtidningen ut till en majoritet av deltagarna, och talarna fick information om Glass-Steagall med mera, som de tydligen - att döma av "svaren" på våra frågor - verkligen behövde.