Partierna smörjer kråset medan USA brinner

Senatens majoritetsledare Harry Reid håller med alla till buds stående medel demokraterna i ledet bakom Wall Streets och Obamas order om att stänga statliga myndigheter och ställa in betalningar på statsskulden, detta för att bedöva amerikanska folket inför de kommande dödsstötarna mot inkomsterna och sjukvården. Framför allt äldre kommer att dö i massor om Obama och Reid får igenom Wall Streets vilja.

När rädslan och paniken i befolkningen en gång blivit tillräckligt stor, kommer Wall Street att beordra Reid och Obama, vilka nu insisterar på att "inte förhandla", att byta kurs och skynda sig att förhandla med republikanerna om att dra in pensionerna och sjukvård (jfr devisen att "inte förhandla med terrorister"). Mitt i kollapsen kommer bail-in enligt Cypernmodellen att genomföras och amerikanska folkets och näringslivets bankkonton beslagtas för en sista spekulationsrunda för Wall Street.

Vinna genom nationellt självmord!

Förutom hot och utpressning lockar Reid och Obama demokraterna med löften om valsegrar för att hålla dem i ledet för inget annat än ett nationellt självmord.

Huffington Post rapporterade förra veckan att demokraternas partistyrelse (DNC) den 30.9, sista dagen som USA hade en statsbudget, haft sin bästa partibidragsinsamling sedan valet 2012. Hill rapporterade dagen efter att de dragit in 850.000 dollar (över 5 miljoner SEK) på en dag. DNC skickade ut inte mindre än sex epostmedelanden till supportrar, varav fyra direkt frågade efter mer pengar och två uppmanade till att bekämpa "republikanernas nedstängning". Vore det val idag skulle enligt MoveOn.org demokraterna tack vare nedstängningen vinna 17 stolar och få majoritet i Representanthuset.

Högerrepublikanerna å sin sida försöker också slå politiska mynt av budgetkrisen och förvärrar kaoset.

Läs hur LaRouche analyserar vad som händer i budgetkrisen här