LaRoucherörelsens klimatprotest hördes över hela Sverige


Sveriges Radios Vetenskapsradio rapporterade om LaRoucherörelsens demonstration mot IPCC:s folkmordspolitik med denna bild och intervju både vid lunchtid och i reprisen på kvällen samma dag som IPCC presnterade sin rapport fredagen den 27.9 2013.

Så här skrev Vetenskapsradion om motdemonstrationen:
”Utanför presskonferensen demonstrerar också några äldre män [och ungdomar red anm.] från LaRoucherörelsen som vill tala om att IPCC är en del av en imperialistisk konspiration för att hålla tredje världen på mattan och att klimatpanelen hittat på allt i sin nya rapport.”

I själva ljudinslaget var det LaRoucherörelsen som formulerade det.

Dessutom understöddes LaRoucherörelsens kritik av att vetenskapsradion också berättade om den brittiske klimatskeptiske reportern David Rose på Storbritanniens största söndagstidning Mail on Sunday, som inne på presskonferensen ”bet sig fast som en pit bull terrier och krävde att få svar på när IPCC kommer att erkänna att man haft fel i sina klimatmodeller. Den globala uppvärmningen har tagit en paus sen 1998 hävdade den brittiske journalisten och ville veta hur länge pausen ska vara innan IPCC börjar ifrågasätta sina egna förutsägelser.”

Sammantaget visade inslaget att det finns kraftig kritik mot klimatlärorna. Det är ett nytt läge nu i klimatdebatten som gör att den tidigare så rabiata klimatmegafonen "Vetenskapsradion" nu ser sig tvungen att rapportera om både den vetenskapliga och politiska kritiken mot klimatbluffen.

Här finns vetenskapsradions rapport: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=406&grupp=19696&artikel=5663217

Lyssna på inslaget här: http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4713858

Läs mer om utvärderingen efter LaRoucherörelsens protester på: http://www.larouche.se/nyheter/2013/10/01/klimatmotet-fick-forsta-sin-folkmordspolitik