Klimatmötet fick förstå sin folkmordspolitik

LaRoucherörelsens nyhetsbrev v. 40

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP höll upp flaggan för hela tredje världens motstånd mot internationella kungliga klimatmaffians folkmordsagenda under hela veckan av klimatmöten i Stockholm den 23-28 september. Det var ju Tredje världen som år 2009 blockerade det stora klimatmötet i Köpenhamn, eftersom de inte ville begå kollektivt självmord och åter bli kolonier genom att strypa sin industriella utveckling.
Eftersom inte någon enda av alla aktiva klimatskeptiker vågade komma ut i den friska luften på barrikaderna, var det vår rörelse som även gav det vetenskapliga motståndet ett ansikte. Det var våra organisatörer som delegaterna mötte utanför IPCC-konferensen vid Münchenbryggeriet, vid deras presskonferens uppvaktad av ett hundratal Greenpeacaktivister, vid Kgl Vetenskapsakademins Bert Bolin-symposium, vid Stockholms universitet samt vid propagandajippot för IPCC på Kulturhuset i Stockholm på lördagen. Det var våra organisatörer med plakat som BBC och andra TV-bolag filmade och intervjuade. Det var vårt flygblad de nästan mangrant tog, åtminstone när de sett andra ta det. Det var oss som IPCC delegaterna, ibland i hela grupper, fotograferade "som ett minne av deras Stockholmsbesök".
Hysterin bland klimatbluffens förespråkare är borta, från deras lydiga vetenskapsmän till heltidsaktiva Greenpeaceaktivister. De vet att de inte är ensamma på täppan längre utan att massor med vetenskapsmän har avslöjat IPCC:s lögner och överdrifter. Klimataktivisterna kom i stället upp och försökte använda sina favoritargument om klimatet, men vågade aldrig gå in i något försvar för den brittiska imperiepolitikens avsikt med klimatbluffen som flygbladet behandlade. När flygbladet delades ut direkt utanför möteslokalen i Kulturhuset kom flera ut ur lokalen för att hämta flygbladet och gå in igen.
Hetluften i klimatbubblan är borta, inte bara på nätet där den inte längre alls hävdar sig. Den är som uppslukad, kanske ner i oceanerna, dit IPCC hävdar att den "Globala uppvärmningen" försvunnit, eftersom den inte synts till i atmosfären de senaste 17 åren. Den politiska propagandan om klimatet som vi ser på TV är de fortsatta dödsryckningarna på en fisk de flesta vetenskapsmän och en bred opinion vet är död.
Läs mer här om våra aktioner kring klimatmötena i Stockholm 2013 och Köpenhamn 2009.

-------------------------------------------

8 frågor om bail-in

Fråga: Vad är bail-in egentligen? Med förevändningen att "skydda skattebetalarna" mot ändlösa, statligt finansierade räddningsaktioner (bail-out) för privata megabanker har brittiska centralbanken och Internationella regleringsbanken BIS uppfunnit "bail-in", på svenska även betecknat som "skuldreduktion": När en spekulativ megabank hamnar på obestånd eller löper risk att göra det tvångsomvandlar man fordringsägarnas olika skuldkategorier, exempelvis obligationer banken sålt, till eget kapital (aktier) i banken.

Vi protesterar mot klimatskojarna IPCC

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP protesterar mot konferensen för klimatskojarna IPCC i Stockholm den 24-26 september. Ett flygblad delas ut som rakt på kräver "Motstånd mot IPCC:s folkmordsagenda". Där hyllas Tredje världen för att ha stoppat alla bindande krav på Klimatkonferensen i Köpenhamn 2009 och uppmuntras till fortsatt motstånd till dess det skamliga IPCC lagts ned helt och hållet. Med hjälp av manipulerad vetenskap motsätter sig IPCC utveckling av industriproduktion, ökad energianvändning och därmed en välståndsutveckling för alla världens människor.

Rapport från dagens EAP-aktion mot IPCC

Det gick bra att tala med IPCC-delegaterna när de gick fram och tillbaka över Münchenbryggeriets gård vid lunchen. I diskussionerna med delegaterna gjorde de sig små och sa att det inte är deras fel att politikerna driver klimatpolitik. Särskilt den mycket känsliga på biobränsle-frågan och dess fasansfulla följdeffekter på världssvälten slog de ifrån sig.

IPCC-flygbladet: Resist the IPCC´s Genocidal Agenda!

The nations of the developing world were correct in resisting the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) agenda in the Copenhagen Climate Change Summit in December 2009, and should continue doing that until that agenda is removed off the table of the United Nations and the IPCC is shut down. We, as a Swedish and European movement, disapprove of the IPCC and its methods and plans, and support the developing nations' right to industrial and economic progress.

Så kollapsade klimatmötet i Köpenhamn 2009

I sista stund kom vändpunkten för världspolitiken och världsekonomin i form av sammanbrottet för klimatkonferensen i Köpenhamn. LaRoucherörelsen var med i Köpenhamn dag efter dag och bidrog till att besegra mörkrets gröna krafter.

Klimatet: "Söderns klokhet vann!"

Den franske vetenskapsmannen Claude Allegre skrev en utmärkt artikel med titeln "Köpenhamn: Södern sa nej" i den franska tidningen {Le Point} den 21 januari: "Under förevändningen att hindra dem från att smutsa ned 'vår' planet, ville man lägga kvoter på dem och ha makten att bestämma över hur kvoterna upprätthålls och på det sättet skulle man ha herravälde över de så kallade u-ländernas utvecklingstakt. "

Vad klimatbluffen handlar om: Världsdiktatur

Vad var det som pågick på klimatmötet i Köpenhamn? Det var inget annat än ett försök att införa en världsdiktatur, där kasinoekonomin skulle kunna fortgå, och dessutom med målet att kunna kamouflera den länge eftersträvade befolkningsminskningen bakom miljöargument.

Stoppa den gröna fascismen

• Miljörörelsens rasistiska rötter• Var är den uppriktiga klimatdebatten?• Låt inte klimathysterin hacka ut din hjärna!• VIDEO: Al Gore

-------------------------------------------

Du kan få detta nyhetsbrev om du klickar här och följer instruktionerna. Du kan när somhelst avsluta din prenumeration.

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP
Box 6057, 129 06 Hägersten
Tel: 08-98 30 10, Fax: 08-98 30 90
E-post: larouche@nysol.se, Hemsida: www.larouche.se