Vi protesterar mot klimatskojarna IPCC

Läs flygbladet som alla delegater fick mot IPCC:s folkmordspolitik här

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP protesterar mot konferensen för klimatskojarna IPCC i Stockholm den 24-26 september. Ett flygblad delas ut som rakt på kräver "Motstånd mot IPCC:s folkmordsagenda". Där hyllas Tredje världen för att ha stoppat alla bindande krav på Klimatkonferensen i Köpenhamn 2009 och uppmuntras till fortsatt motstånd till dess det skamliga IPCC lagts ned helt och hållet.

Med hjälp av manipulerad vetenskap motsätter sig IPCC utveckling av industriproduktion, ökad energianvändning och därmed en välståndsutveckling för alla världens människor. Med fasansfull iskallhet förespråkas biobränslen som innebär att mat bränns upp trots brist på livsmedel i världen idag. Bara biobränslenas effekt på livsmedelspriserna ökar svälten för hundratals miljoner människor. Flygbladet stöder alla länders rätt till industrialisering och
utveckling till välståndssamhällen mot den folkmordspolitik IPCC
representerar med bakgrund i brittisk och svensk rasism.

Bygg världen och stoppa svälten

Tvärtemot IPCC kräver LaRoucherörelsen användningen av kärnkraft, inklusive den snart möjliga fusionskraften, för att på bred front lyfta ekonomin till en ny plattform. Med kärnkraft blir storskaliga vattenprojekt effektivare och modellen för detta är Kärnkraftsnawapa, det gigantiska nordamerikanska vatten- och kanalprojektet. Kärnkraften gör också storskalig avsaltning av havsvatten möjlig för att göra öknarna gröna.

IPCC måste förstås som en del av den brittiska imperiepolitiken att blockera utvecklingen i tredje världen och slå sönder även industriländer. Det är ett annat ansikte på imperiets globaliserade finansiella politik och kaosskapande krigspolitik och främjande av terrorismen.

Hjälp till i protesterna på följande platser:

Münchenbryggeriet vid lunchtiden 14-15:30 onsdag och torsdag: Det går att prata med delegaterna och dela flygblad till dem där.

Münchenbryggeriet inför presskonferensen fredag den 27.9 kl 10: Kom en halvtimme före och protestera inför IPCC:s lansering av sin rapport till media.

Kgl. Vetenskapsakademins Bert Bolinsymposium, Lilla Frescati, kl 16:00: Kom en halvtimme innan och protestera mot efterföljarna till rasbioligins pionjär Anders Retzius som fortfarande står staty i Vetenskapsakademins park.

Kulturhuset, Sergels Torg, lördag kl 13. Ett propagandajippo för att presentera IPCC-rapporten på den redan fullbokade "debatten": Kom till bokbordet utanför Kulturhuset en halvtimme före.

Läs flygbladet som delades ut utanför IPCC konferensen i Stockholm den 24-26.9 2013 på engelska här

Läs inledningen till rapporten om Kärnkraftsnawapa på engelska här

Läs LaRoucherörelsens upprop mot klimatbluffen 2007 här

Läs utmärkt faktaupplysning om IPCC:s klimatbluff på Stockholmsinititativets hemsida www.klimatupplysningen.se