Obama såg sitt rätta ansikte i Stockholm

Det svenska barnkalaset för president Barack Obama, som han föredrog framför vuxenmötet i Moskva, utmanades av bilden av Obamas rätta ansikte med Hitlermustaschen. Han såg den själv när han i sin bilkortege längs Valhallavägen närmade sig Tekniska högskolan. Han sågs le och peka på bilden från sin pansarbil. Även hans säkerhetsvakter i efterföljande bilar brast ut i breda leenden och från presskårens bussar sågs folk peka mot bilden, som de säkert sett många gånger hemma i USA sedan den kom till strax efter LaRouches berömda tal om NerObama den 9 april 2009.

Gruppen av LaRoucheaktivister på Valhallavägen hade visat plakaten och delat ut tidningar hela eftermiddagen vid Tekniska högskolans tunnelbanestation och många stockholmare har, om inte tidigare under åren, fått se Obamas rätta ansikte under den senaste veckans utdelning av det nya numret av Ny Solidaritet "Stoppa fascismens återkomst!"

Den stora protesten i Stockholm mot Obama genomfördes med demonstrationen på kvällen samma dag i Stockholm. Den var organiserad av 4:e septembernätverket i form av en marsch från Medborgarplatsen på Södermalm till Riksdagen med tal och sång både vid start och mål.

Till demonstrationen anslöt sig inte bara en kontingent från LaRoucherörelsen i Sverige - EAP utan också mer är tusen svensksyrier från Stödkommittén för demokrati i Syrien och organisationen Syriensolidaritet.se. Med hjälp av alla syrierna som försvarade Syriens suveränitet och frihet mot de anglo-saudiska terrornätverken och USA:s krigshot blev demonstrationen Sveriges hittills största manifestation mot kriget mot Syrien. Det var närmare fyra tusen deltagare i demonstrationståget. Hela Götgatsbacken kokade av demonstranter och när de sista demonstranterna kom ut på Slussen ringlade demonstrationståget bortom synhåll på Munkbron vid Gamla Stan. Det visade slutgiltigt att stödet för regeringssidan bland svensksyrierna är helt överväldigande.

De många plakaten med Obamamustaschen svävade över tåget och fick åskådare längs hela vägen att rycka fram sina kameror för att få egna bilder på dem. De fanns också med på den enda bilden av alla protesterna mot Obama som publicerades i Svenska Dagbladet dan efter. Expressen hade med Obamas rätta ansikte på flera av sina bilder från demonstrationen och Obamas besök i Stockholm. Krigshetsarnas tidning Dagens Nyheter var så störd på protesterna mot Obama att man endast hade en minimal bild och artikel om demonstrationen. Men i den stora översiktsartikeln på sid 12 i samma DN om Sveriges syn på Obama stod det: "Stjärnglansen från USA:s president har mattats av drönarattacker och övervakningsskandaler. I går gick demonstranter genom Stockholm med en bild av Obama med Hitlermustasch."

Se bilder från demonstrationen på EAP:s facebooksida här

Läs LaRouches varning för kärnvapenkrig vid attack mot Syrien här

Läs om hur Reinfeldt ordnade barnkalas åt Obama här

Läs EIR:s rapport inför årsdagen av 11-septemberattentatet mot det amerikanska konsulatet i Benghazi 2012 om terroralliansen mellan London och Rijadh http://www.larouchepub.com/special_report/2013/bust_the_london-riyadh_global_terror_axis.pdf