911-författaren Marshall mördad: Släpp Saudikapitlet nu!

Den 2 februari hittades veteranen och flygkaptenen Philip Marshall död tillsammans med sina två tonårsbarn och sin hund i sitt hem i Kalifornien. Marshall var författare till en bok som utkom förra året om lögnerna kring 911 och kriget mot terrorn, där Saudiarabiens roll dokumenterades och hur Bushregeringen hade låtit det ske.

Den lokala polisen kallar Marshalls död för mord/självmord, men Wayne Madsen, en före detta tjänsteman vid Nationella säkerhetsrådet, som reste till mordplatsen och undersökte den en vecka, säger att det är ett beställningsmord s.k. black-ops för att döda författaren, dels för det han avslöjat, men kanske ännu mer för vad han ytterligare kunde avslöjat.

Marshall var en mycket erfaren pilot på sådana civila passagerarflygplan, som kaparna använde och visste vilken träning som krävs för att utföra de manövrer planen gjorde. Men han hade också erfarenhet av hemliga underrättelseoperationer för bl.a. amerikanska narkotikamyndigheten DEA mot den colombianske narkotikakungen Pablo Escobar. Han hade också flugit åt Barry Seal i samband med Georg Bush SR/Oliver Norths hemliga flygningar för att smuggla vapen till Contrasgerillan i Nicaragua.

Det Marshall berättar i sin bok överensstämmer, förutom att han inte nämner britternas inblandning, med Lyndon LaRouches bedömningar av orsaken till 911. Medan 911-attacken pågick satt LaRouche i en talkshow-intervju i K-TALK radio från Salt Lake City. LaRouche sa då:
- Detta är inte någon okunnig typ med turban, som från någonstans i världen försöker ta hämnd för det som pågår i Mellanöstern. Detta är något annat, sa LaRouche och betonade:
- Detta är en mycket välplanerad operation … att få tag i något sådant, att kapa flygplan på det sättet, är en verkligt sofistikerad operation.

LaRouche sa då också att ”Osama bin Laden är en styrd person. Osama bin Laden är inte någon oberoende kraft.” Sedan januari samma år hade LaRouche offentligt flera gånger varnat för att en terrorattack liknande riksdagshusbranden i Berlin skulle kunna användas av den nytillträdda Bushregeringen för att kunna motivera en diktaturpolitik i USA.

Marshall kan mycket väl ha blivit mördad liksom tidigare personer som avslöjat hemliga illegala amerikanska underrättelseverksamheter. I sin bok går Marshall igenom en hel rad fakta om hur kaparna tränades med stöd av Saudiarabiens högsta underrättelsechefer och hur utredningen om 911 styrdes för att inte avslöja det. Marshall säger bestämt att det 28-sidiga kapitlet om saudiernas roll i affären har redigerats. Detta kapitel innehåller dock fortfarande graverande uppgifter om den saudiska inblandningen som bl.a. senator Bob Graham , som var med i kongressens 911-utredning har vittnat om i sin bok. Nu efter Marshalls död, återkommer Lyndon LaRouche med ännu större eftertryck att 911-utredningena hemliga 28 sidor om saudiernas inblandning i 911 måste offentliggöras.

Läs mer om LaRoucherörelsens krav på att mörkläggningen av 911 skall stoppas i artiklarna på engelska:
PHILIP MARSHALL, AUTHOR OF 'THE BIG BAMBOOZLE,' DEAD; WAS IT
MURDER? Time to Declassify the 28 Pages of the Joint Congressional Inquiry on Saudi Involvement in 9/11 by William F. Wertz, Jr.

Wayne Madsen: The Big Bamboozle Author Philip Marshall Suicided By Black Ops Team

Philip Marshall Compiled Checklist of the Kind United 93 and American 77 Hijacker Pilots Could Have Used

Open the Saudi File on the Sept. 11th 2001 Attack NOW!

John Brennan's Direct Role in Obama's Covering Up for Saudi Terror

Philip Marshalls bok heter: "The Big Bamboozle: 9/11 And the War on Terror", CreateSpace Independent Publishing Platform/An Amazon Company; 2012, 166 pages, paperback, $14.99