Attenborough: "Vi är jordens pest!"

Prins Philips anhängare Sir David Attenborough kräver återigen att man ska avfolka planeten, nu med argumentet "Vi är jordens pest". Som en av det brittiska imperiets ledande förespråkare för dess internationella folkmordspolitik, sade Attenborough följande den 21 januari 2013 i Radio Times:
- Vi är jordens pest. Det kommer att drabba oss under de kommande 50 åren, ungefär. Det handlar inte bara om klimatförändringen. Det handlar om själva utrymmet i sig, alltså platser för att odla mat till den enorma horden. Antingen begränsar vi befolkningsökningen eller så kommer naturen att göra det åt oss, och naturen håller på med att göra det åt oss nu.

Det rapporterades i tidningen London Telegraph den 22 januari att Attenborough lade fokus på Etiopien för att visa vad han menar. Han sade:
- Det finns svält i Etiopien. Det är vad som händer. Det finns för många människor där. De kan inte försörja sig - och det är inte omänskligt att säga det.

Attenborough är inte bara någon ensam galning som säger sådana dumheter, även om han är galen, utan en ledande medlem i folkmordsorganisationen Optimum Population Trust samt prins Philips direkta medbrottsling. Den 10 mars 2011 fick Attenborough det årliga priset från den brittiska Kungliga sällskapet för främjande av hantverk, manufaktur och handel (Royal Society for the Encouragement of Arts, Manufacture and Commerce) direkt ur prinsens hand. Prins Philip avgick detta år efter 59 år som ordförande och ersattes av prinsessan Anne. Med prins Philip som mötesordförande sade Attenborough, en s.k. naturforskare, följande i sitt pristal:
- Vi inser nu att de katastrofer som i allt högre utsträckning drabbar naturen har en faktor gemensamt som förenar samtliga med varandra: Den oöverträffade ökningen i antalet människor på denna planet

Optimum Population Trust skapades år 1991 och förespråkar att man ska döda ungefär 3-5 miljarder människor före år 2050. OPT har ett nära samarbete med prins Philips Världsnaturfond (WWF), med vilken man samarbetar i ett nätverk för att peka på mänsklighetens globala påverkan, det s.k. Global Footprint Network, för att publicera en gemensam rapport om den "levande planeten" (Living Planet) vartannat år.

I ett uttalande 2011 sågade Helga Zepp-LaRouche Attenboroughs tal vid Royal Society for the Encouragement of Arts och fördömde det med följande ord:
- Vi har faktiskt inte hört en så häpnadsväckande uppmaning till folkmord, varken i Tyskland eller i världen, på över 70 år. Han påstod att befolkningsexplosionen var det största av alla problem och att vi måste minska på befolkningen.


Man kan läsa Attenboroughs uttalande på engelska i Telegraph här http://www.telegraph.co.uk/earth/earthnews/9815862/Humans-are-plague-on-... samt ett motargument i Telegraph här http://www.telegraph.co.uk/earth/earthnews/9819441/Sir-David-Attenborough-wrong-on-human-plague.html

Läs om Attenboroughs folkmordstal 2011 på http://www.larouche.se/nyheter/2011/09/16/folkmordare-finns-de
Där finns också länkar till videon och texten till talen.