Hillarys huvudvärk

Mer än tre månader efter attacken på det amerikanska konsulatet i Benghazi släpper State Department (amerikanska UD) sin rapport över händelsen snart, enligt CNN. Thomas Pickering har satt samman rapporten på order av utrikesminister Hillary Clinton.

Kongressen kommer att ta del av rapporten innan deras slutna sammanträdde idag, där Pickering och den pensionerade amiralen och tidigare ÖB:n Mike Mullen kommer att föredra hemliga detaljer.

På torsdag kommer State Departments biträdande ministrar Bill Burns
och Tom Nides att vittna om händelserna i Benghazi inför senatens och representanthusets utrikesutskott.

Tanken var att Hillary Clinton själv skulle vittna, men det kommer inte att ske eftersom hon enligt uppgift fått en hjärnskakning till följd av att hon svimmade av utmattning i samband med en maginfektion. Det blir andra gången som Clinton inte kan vittna i den här frågan.