Sedan Susan Rice stoppats: Obama måste bort!

Med anledning av USA:s FN-ambassadör Susan Rices oväntade meddelande, att hon inte ställer upp till nomineringen för utrikesministerposten har amerikanska LaRoucherörelsen LPAC låtit offentliggöra följande uttalande och videofilmen om Benghazigate: The Al Qaida Executive:

Susan Rices plötsliga beslut att inte ställa upp till nominering som utrikesminister tyder på, att president Obama får allt svårare att lägga locket på historien om vad som egentligen hände den 11 september 2012 i Benghazi och inte har råd med ny, skadlig information som skulle kunna dyka upp vid eventuella diskussioner rörande Rices lämplighet som utrikesminister. Vikten av Benghazi är inte bara fyra amerikaners död, utan bubblande bevismaterial som visar, att Obama stött al-Qaida, på uppdrag av al-Qaidas brittisk-saudiska herrar, redan under det att han skröt över att ha dödat Usama bin-Laden

Att ha stött al-Qaida är definitivt tillräckligt för riksrätt. I Obamas fall kan listan på sådana brott rent formellt visserligen göras lång men den avgörande frågan här är det pris vi kan komma att få betala för fortsatt förhalande av ett regelrätt riksrättsförfarande mot presidenten.

Lyndon LaRouche varnade redan för över ett år sedan, att mordet på den redan tillfångatagne Gaddafi visade på avsikten att utan dröjsmål gå mot inte mindre än en kärnvapenbestyckad kraftmätning med Ryssland och Kina och att krisen Syrien tjänar detta syfte. Brittiska imperiet försöker utpressa Ryssland och Kina att underkasta sig drottning Elizabeth II:s suveränitetsfientliga, utvecklingsfientliga, miljövänliga dagordning och därigenom gå under under liknande former som den härdsmälta vi bevittnar hos de transatlantiska ekonomier som är på väg mot potentiellt oregerbart kaos.

Ryssland och Kina har vägrat backa, så Nato har beslutat utrusta Turkiet med Patriot-robotar, officiellt till att "försvara sig", men som till och med de amerikanska senatorer som nästintill enhälligt fattade beslutet vet kommer det leda till en flygförbudszon, vilket är en praktisk krigsförklaring. Ryssland har viktiga flottbaser i Syrien och önskar inte byta ut Assad mot al-Qaida-terrorister, så den militära biten i detta drama kommer inte utspela sig mellan Turkiet och Syrien, utan mellan Nato och Ryssland. Detta innebär sannolikt slutet för civilisationen och kanske för högre livsformer på hela planeten.

Den ökänt lögnaktiga Susan Rice har varit Obamas huvudsaklige medbrottsling i skapandet av denna potentiella fara och det faktum att han gett upp hennes planerade nominering som amerikansk utrikesminister tyder på rädsla för risken att sanningen kommer fram. Det är därför ansträngningarna nu måste trappas upp. Från illdåden i Benghazi, via den kriminella likgiltigheten inför förödelsen i New York och New Jersey orsakade av orkanen Sandy, till de omskrutna planerade mordiska nedskärningarna i pensionerna och den offentliga sjukvården, USA har fått nog.

Vi har ett gyllene tillfälle, för att inte tala om en skriande nödvändighet, att mobilisera för Obamas omedelbara avgång.