Varför kärnvapenkriget måste stoppas: Filmen "Unsurvivable"!

LaRouches politiska aktionskommitté, som arbetar inom demokraterna, är i en full mobilisering för att hindra Obama från att sätta igång ett kärnvapenkrig med Ryssland och därmed en global förintelse av mänskligheten. Det som måste göras är att stoppa Obamas nominering till presidentkandidat och fortsatta presidentutövning. Inget annat är viktigare än det. Våra alla andra angelägenheter försvinner genom att vi själva försvinner, om inte den brittiske marionetten Obama stoppas. Läget sammanfattas i flygbladet "Nolltolerans för massmördaren Obama" (på engelska).

För att förstå varför kärnvapenkriget måste stoppas har LaRouchePAC gjort filmen "Unsurvivable" så alla vet vad ett kärnvapenkrig innebär. Filmen (på engelska) går igenom Obamas uppspel för kärnvapenkrig mot Ryssland och Kina med utplaceringen av en stor del de amerikanska kärnvapenbärande ubåtarna utanför Iran och Stilla havet. Med hjälp av en rad rapporter redogörs för vad som händer under och framför allt efter ett kärnvapenkrig. Om de moln av damm som sprider sig uppe till atmosfären och förmörkar solen i åratal framåt och tar bort växtlighetens överlevnadsmöjligheter.

Var är de som är oroliga för miljön? Var är de som pratat så mycket om radioaktiviteten från Fukushima nu när radioaktivitet från kärnvapensprängningar hotar? Var är fredsrörelsen som var emot Irakkriget?

I Israel pågår en debatt varje dag för och emot bombningen av Iran och risken för ett kärnvapenkrig. Var är den debatten i övriga Västvärlden?

Alla måste se filmen "Unsurvivable" (35 min) för att förstå vad som hela mänskligheten hotas av så länge Obama är president. Se den på engelska, på danska med rubriken Stop Tredie Verdenskrig, på tyska, på spanska eller på franska.

Läs också larouche-varnar-med-obama-riskeras-karnvapenkrig