Lyndon LaRouche gratulerar Putin

Goda nyheter från omvärlden. Putin ställer upp i presidentvalet och nomineras av sitt parti. Eftersom hans parti "Enade Ryssland" är det överlägset populäraste och Ryssland är en republik med demokratiska val ser han ut att vinna också. Den amerikanske ekonomen och politiske ledaren Lyndon LaRouche gratulerade dagen efter. Han gratulerade även Medvedev, som nominerades till första namn på partiets lista till Dumavalet och därmed till att ersätta Putin som partiledare och statsminister.

"Det här draget av Putin och Medvedev är precis den typen av överraskning som världen behöver. Att utöva ledarskap av den här kalibern sänder en tydlig, trotsig signal mot det britiska imperiets härska-genom att-söndra lekar, och innebär att man tagit det första steget mot en återhämtning av världsekonomin, med centrum runt Stilla havet."

"Under de senaste veckorna har ryska ledningen, med Putin/Medvedev i spetsen, tagit nya initiativ gentemot Kina på precis de högteknologiska områden, inklusive rymd- och atomforskning, vars utveckling världen behöver för att kunna ta sig ur den rådande depressionen. Så snart USA, utan Obama, ansluter sig till den här rysk-kinesiska alliansen, har vi grunden för en Stillhavsallians som kommer utgöra alternativet till krig och en pestens tid."

"Vi hör redan gnäll och gny från det brittiska imperiets lakejer för detta avgörande beslut. Faktum är att de själva förvållat den här situationen, genom att de saboterat de transatlantiska ekonomierna genom avindustrialisering och globalisering. Västerlänningar har ingen rätt att klaga [på det här]."

"Putins och Medvedevs beslut är faktiskt ett hoppets tecken för hela mänskligheten. Nu krävs det att den amerikanska befolkningen dumpar sin brittiska marionettpresident, och ansluter sig till en allians med Ryssland och Kina som kan rädda mänskligheten."

"Den här alliansen är redan på gång, i och med Putins och Medvedevs tillkännagivande igår. Nu är det dags för amerikanska patrioter att agera, för att dumpa Obama så att vi kan ansluta oss, och ta de mått och steg som krävs för att rädda varje del av den här planeten från vad som annars vore den framtid som det britiska imperiet vill se - avfolkning och död."

I samband med dessa utvecklingar nås vi av nyheten att en av dem som inte var så nöjda med vad Putin företagit sig, var hans moneteristiske finansminister Kudrin, som länge varit en black om foten för den ryska regeringen. Kudrin sa, att han inte vill vara med i en regering med Medvedev som statsminister och tvingades i enlighet med den ryska konstitutionen avgå, då han vägrat förklara varför han gått ut i media och sågat den president han är svuren att arbeta för.

Med det som rapporterats ovan, och med tanke på vad som står på spel, så kan man fråga sig varför Sveriges dominerande mediakoncerner ägnar sig åt just den typen av gnäll som LaRouche talar om i pressmeddelandet ovan.

Vad håller de på med? Värst har Schibsteds tidningar - Aftonbladet och Svenska dagbladet varit med - SvD:s rysslandkorrespondent  Jan Blomgren. Att påstå att en folkvald president som nominerar en partikamrat till att bli sitt partis kandidat till att efterträda honom på sin post skulle vittna om demokratiska brister, säger mer om dessa redaktioners egen demokratiuppfattning än om "Enade Rysslands" dito.

Bonniertidningen DN är ute och fiskar i samma grumliga vatten och  publicerar en ledare, där man tycker att ett majoritetsparti är samma sak som Enpartistat, detta från samma blaska som efter Sverige folk sagt nej till euron attackerade folkviljan och menade att man hade röstat fel, och att om vi inte gick med i euron skulle vi förintas ekonomiskt. De är med andra ord både tröga och ondsinta. De har fel, ljuger och de hycklar medvetet.

Det ultimata "Orwellpriset" går ändå till Aftonbladet som systematiskt samarbetade med den gamla sovjetdiktatorn Gorbatjovs "Nya tidning" -  i demokratin och öppenhetens namn, kanske. "Novaja gazeta" borde heta den jättegamla (sovjet)tidningen och Schibstedt borde sluta gnälla på Sveriges och Norges viktigaste allierade i öst, eller flytta till Storbritannien. Globaliseringens diktatur måste få ett slut.

Putin har tagit första steget till en utväg ur ekonomiska och politiska krisen åt Västvärlden.