Demo mot Schellnhubers folkmordsymposium

SE VIDEON FRÅN DEMONSTRATIONEN:
EAPTV: LaRouche Movement Exposes Green Fascism

Här kan du läsa det engelskspråkiga flygblad som delades ut (pdf)

Flygblad på svenska: Försvara människovärdet! (pdf)

Video: BüSoTV rapporterar från demonstrationen (på tyska)

Video: Uttalande av Hussein Askary från Kungl. Vetenskapsakademien - Låt inte denna fascistiska plan sättas i verket!

Stockholm den 17 maj 2011 -- Tidigt på morgonen samlades demonstranter från LaRoucherörelsen i Sverige - EAP utanför Kungliga Vetenskapsakademin i Lilla Frescati i Stockholm för att protestera mot den tyske samhällsorganisatören och klimatgurun Hans-Joachim Schellnhubers Nobelpristagarsymposium. På den stora banderollen stod det "Vad Schellnhuber inte vill veta: Människolivet är heligt" fast på engelska. På två plakat "Människor mot Grön Global Fascism" och "Läxa nummer ett från Köpenhamn: Tredje världen avvisar CO2-kolonialism".

Den förste som kom var huvudpersonen själv Hans-Joachim Schellnhuber, som Kungen, Vetenskapsakademin och några nobelpristagare vill matcha så att hans "Stora omställning" beslutas nästa månad i Tyskland. Det innebär ett slutligt stopp för de åtta tillfälligt stoppade kärnkraftverken och dessutom en snabbavveckling av dels resten av kärnkraften, dels all eldning med kol, olja och gas. Tyska samhället skall ställas om i en omvandling liknande övergången från jordbrukssamhälle till industrisamhälle, fast denna gång tillbaka. Denna tyska självmordspolitik vill Schellnhuber sedan sprida till hela världen utan minsta omtanke för alla de människor han berövar den energi de behöver för att överleva.

Schellnhuber blev irriterad när han konfronterades med sina planer och sitt sarkastiska uttalande att jorden bara kommer att klara en världsbefolkning på en miljard människor. Han insåg att hans försök att ostört få samla stöd för sin folkmordspolitik var kört.

Sedan kom journalister och deras fotografer, som genast började filma och ta kort. De kom ut flera gånger. Både några av dem och de besökande Nobelpristagarna tog bild också på statyn av Anders Retzius, som Kungliga Vetenskapsakademin glömt städa undan efter Andra världskriget. Anders Retzius står fortfarande ensam framför Vetenskapsakademins byggnad, som är byggt som ett tempel över för vetenskapen. Den enda anledningen att just Retzius hedrades på detta sätt, är för att han ses som grundare för "rasvetenskapen", som Vetenskapsakademin vurmade för i början av förra seklet när huset byggdes. Rasutrotningarna, som dessa teorier ledde till, gjordes med hänvisning till att jordens resurser ansågs begränsade. Dagens pseudovetenskap om "klimatet" bygger på samma idé om att jordens resurser inte räcker till alla, men nu heter det inte "Lebensraum" utan "global hållbarhet". En funktionär för Vetenskapsakademin, som tillfrågades, försvarade helt skamlöst Retziusstatyn fortfarande år 2011!

Miljöminister Andreas Carlgren tog emot flygbladet och tillsades att man protesterade mot att vår regering stödde detta galna symposium i namn av alla svenska medborgare. Några tyskar från Schellnhubers Potsdaminstitut gav sig in i långa diskussioner för att försvara sig. En annan tog åt sig av plakatet om gröna fascister och pekade på Nobelpristagarinnan Nadine Gordimer från Sydafrika för att motbevisa det. Sydafrikas och Gordimers kamp mot apartheid och för demokrati används på samma sätt av Schellnhuber och de svensk/brittiska organisatörerna för att beröva Afrika energi att ta sig ur fattigdom och massdöd. Gordimer själv hälsade däremot glatt på en av demonstranterna. Samma sak var det med hela gruppen av nobelpristagare. De tog villigt flygbladen och började genast skämta om det. En av dem vände sig om mot banderollen och suckade med glimten i ögat "Stackars Schellnhuber". Denne är ju allmänt känd för sin högfärd.

En som verkligen hade sådana problem var Anders Wijkman, som är en av världens mest ondskefulla miljöaktivister eftersom han anser att världen bara håller för en halv miljard människor. Han är därmed fyra gånger värre än den brittiska drottningens gemål prins Phillip, som vill dra ned mänskligeten till två miljarder, vilket från dagens världsbefolkning på cirka sju miljarder innebär ett folkmord hundra gånger värre än vad Hitler åstadkom. Wijkman tillfrågades varför han kom i flott bil och inte på cykel för att spara miljön. Han knyckte på nacken och sa: "Ja det kan bero på att jag behöver vara väldigt rörlig idag." När han med det började gå upp för trappen, fick han den naturliga följdfrågan: "Det kanske det är många i u-länderna som också behöver?" Wijkman blev märkbart irriterad och vände om ett par steg nedför trappan, innan han svarslös lommade iväg in på Symposiet.

Wijkman kom långt efter Nobelpristagarna och var därmed nästan lika fin som prinsessan Victoria som kom strax efteråt. Då hade demonstranterna ordentligt ordnats åt ena sidan av polis. Victoria såg banderoll och plakat, och fick höra att hon måste sluta hålla på med politik, eftersom det inte är tillåtet för kungahuset.

Efteråt när journalisterna filmat klart på invigningen kom de ut och tog nya kort och tog detaljerade rapporter om vilken kritik demonstranterna hade mot Schellnhubers arrangemang. Det brittisk/svenska försöket att i tysthet kuppa igenom det som Klimatmötet i Köpenhamn inte lyckades med avslöjades, så det kan diskuteras i hela världen vad de håller på med.

Se de videoreportage som gjordes före mötet vid Retziusstatyn och efter demonstrationen när de kommer upp på denna sida snart.

Skriv på uppropet mot Schellnhubers och WBGU:s "Stora omställning" här

Se det flygblad som delades ut nedan (på engelska):

DOCUMENTATION

Stop Global Eco-Fascism

[read in PDF format]

Leaflet by Hussein Askary, Chairman of the LaRouche Movement in Sweden, distributed outside the Swedish Royal Academy of Sciencies May 17th, 2011.

On May 16-19, certain figures with bad intentions are descending on the site of the Swedish Royal Academy of Sciences to convene the so-called third Nobel Laureate Symposium on Global Sustainability.

This symposium, which was held twice before, in Potsdam (Germany) in 2007 and St. James's Palace (Britain) under the sponsorship of Prince Charles in 2009, will be headed by Hans Joachim Schellnhuber, Chairman of the German government's so-called Scientific Advisory Council on Global Change (WBGU), and will be sponsored by the Swedish King among others.
The purpose of this symposium is to push, behind closed doors without debate or discussion, a global green fascist manifesto, propagating a world government forcing nations to stop scientific, technological and economic development under the pretext of reducing human-caused global warming and climate change, and managing the allegedly limited natural resources of the planet in a sustainable way.

There is a reason why this Symposium is being held in this closed and isolated location, which resembles the Second Law of Thermodynamics, where things can only decay and degenerate, where there is no place for human creativity that breaks through the barriers of limitation.

The reason is, that when the financially bankrupt British Empire and its cheerleaders, President Barack Obama of the United States and the leaders of the European Union, failed at the Copenhagen Climate Summit in December 2009 to publicly push its genocidal plan to ban the innocent carbon dioxide from existence, and doom billions of human beings to poverty, misery and death, they had to change their ways of pushing this idea.

It was proven in Copenhagen that the majority of the human race would reject such satanic and unscientific proposals if they were allowed to debate them, and opponents were given a chance to refute the axiomatic grounds upon which this insane theory of anthropogenic climate change is based. It was also proven in Copenhagen, as the Climategate scandal erupted, that the data upon which this whole theory was based, was sexed up in the British East Anglia University's Climate Institute. They were mere lies.

A Symposium For Global Genocide - Invitation Only!

Now you know why the same people behind Climategate have chosen this isolated and closed setting to push their genocidal plans without the knowledge of the rest of the world. But of course, we are not going to tolerate this madness on our soil, and have joined hands with Helga Zepp-LaRouche in Germany and Lyndon LaRouche in the United States, and with other groups in other nations to expose and eventually get rid of this inhuman and silly idea.

Their plan, according to the symposium organizers, is the following: "The closed part of the Symposium (for participants only) takes place at the Royal Swedish Academy of Sciences. It starts with a get-together in the evening of May 16 and concludes with a session open to the media and VIPs at which the Stockholm Memorandum is signed, on the afternoon of May 18. The Stockholm Memorandum: ‘Planetary Opportunities - Transforming the World in an Era of Global Change' will be signed by Nobel Laureates and during the last session of the Symposium, in the afternoon of May 18, the Memorandum will be handed over to one of the most important groups of changemakers in the world at the moment, the UN Secretary-General's High-level Panel on Global Sustainability."

This is a conspiracy! It is needless to say that the VIPs and Nobel Laureates who have been carefully chosen for this occasion, are the ones who agree with the general outline of this Symposium, and are not likely to protest its content. Everything is done by invitation only, in typical oligarchical fashion. So, suddenly, this Memorandum, or Fascist Manifesto, becomes "scientific" AND part of the United Nation's agenda.

The Climate Hoax - As Much "Science" As Eugenics

It is perhaps not an irony that the participants of this Symposium will be shamelessly mingling under the shadow of Anders Retzius, the father of Swedish Eugenics, or racial biology as it was called at that time. He invented the skull index, a skull-measuring tool, which he claimed could measure how far a person is human by measuring the skull and other physiological properties of an individual. This Retzius, who is adorning the Swedish Royal Academy of Sciences, launched, and his son Gustaf Retzius pioneered the founding of this branch of witchcraft, which was called a science until the demise of Adolf Hitler.

Sweden established the first government-funded Eugenics Institute through a unanimous vote in parliament in 1922. It collaborated with the British Eugenics Society of the Huxleys, and German Nazi-doctors were educated here for later deployment in the social, ethnic and racial cleansing of millions of people. Like the Climate Change hoax being pushed today, this genocidal insanity was called a science, and schools, hospitals and social institutions were advised to follow the recommendations of the so-called racial biologists in planning their policies. Thousands of Swedes, especially women, were forcefully sterilized, because they were considered defective. This is maybe the kind of policy that President Obama's scientific advisor John Holdren would like to implement today, if he had the chance to do it, as he stated in his 1977 book Ecoscience.

This is, however, not a new phenomenon in human history. Population control, control of raw materials, and the control of science, and what science and knowledge are, by a small elite, is as old as the first human societies, as we are informed in the Promethean epic. In modern history, it has been pioneered by the British Empire and its priesthood, such as Thomas Malthus, Adam Smith and Bertrand Russell. Unfortunately, it has gradually become a key element in the operations of the United Nations, and it is being pushed from such locations as Sweden, where no evil intention is suspected.

A Message To the Nations of the World

Now, I would like to send a message, as a Swedish citizen, to the nations of the world, and especially to German Chancellor Angela Merkel:

Admittedly, we are a small nation in size, but we have been a nation of great inventors, scientists and entrepreneurs, whose inventions and technologies have saved and improved the lives of millions of people around the world for more than a hundred years. And we are not intending to let that tradition be destroyed.

We have managed to do that, in spite of the oligarchical control imposed on our nation since the murder of King Gustav III in 1792. Our best scientists, poets, and musicians have been inspired by the best of the German classical culture, from Leibniz and Bach to Schiller, and so forth. They were later inspired by the great American revolution and many even moved to America.

Every time we were under the influence of the Venetian or British Imperial ideology, our science and culture was destructive. Every time we were influenced by the humanist republican traditions, we were a gift for human kind. We invaded Germany in the Thirty Years' War, and our King was killed in Germany. But the Peace of Westphalia in 1648 redeemed both our nations, and a new era of peace and respect among sovereign nations was established. That very Westphalian idea is threatened by this invasion of Malthusians such as Schellnhuber, who want to establish global governance and abolish our sovereign governments.

Germany has become the number one market for export of Swedish high-value machine-tool components. Germany itself is a motor and a generator of wealth all over the world through its innovative industries and entrepreneurs.
With the introduction of Schellnhuber's policy through your government, Mrs. Chancellor, your nation will bring destruction upon itself and upon the world. Our protest is not merely against higher energy prices, or for better climate for our businesses. This is a question of life and death for whole nations. It is a question of the survival of civilization as we have known it. So, don't let this new fascist invasion succeed!

A better way of dealing with the problems facing humanity today is to resolve the economic-financial crisis through the implementation of the Glass-Steagall Act for bank and financial regulations. We must stop the bailout of the bankrupt British financial banking system and its satellites.

We should instead focus on building the national, continental and transcontinental infrastructure projects like NAWAPA, the Eurasian Landbridge, Transaqua in Africa, and many more, to improve the productivity and living conditions of all nations, and give our youth and future generations a happier future.

* * *