Ny folkmordspolitik kuppas fram i Tyskland

Skriv på resolutionen för att stoppa WBGU!

Det Tyska energibeslutet, som först skulle vara klappat och klart den 17 juni men nu skjutits upp till början av juli, har beskrivits i bl.a. Svenska Dagbladet som en "turboavveckling" av kärnkraften pådriven av Fukushimaolyckan, men det går mycket längre. Efter en lång tid av förberedelser tog man möjligheten att använda den upp-piskade rädslan efter mediarapporterna om Fukushima och Tjernobyl för att försöka att kuppa igenom det, som inte kunde genomdrivas på Klimatmötet i Köpenhamn. Det handlar alltså om en grön folkmordspolitik riktad mot hela mänskligheten. I sin ondskefullhet, systematik och föregivna vetenskaplighet liknar denna politik Mein Kampf. Det ser ut som att tyskarna är på väg att gå i en ny extrem fälla, liknande den när Hitler kom till makten.

Om Tyskland går in på denna kurs, kan britterna se till att EU:s redan fattade klimatbeslut genomdrivs, vilket gör att hela Europa kan se sig tvingat att anpassa sig till en EU-övervakad ekodiktatur. Med den brittiskkontrollerade presidenten Obama i Vita huset kan snabbt hela Västvärlden ha dragits in i denna gröna mardröm. Klimatförespråkarna har lärt sig av Köpenhamnsmötet, att det inte går att genomdriva deras folkmordpolitik offentligt med pukor och trumpeter. Nu gör man det i en process mer liknande den EU använde för Lissabonfördraget, dvs i tysthet över huvudet på folk.

Läget är sådant att den tyska regeringsrådgivargruppen WBGU, ledd av den tyske klimatöversteprästen Hans-Joachim Schellnhuber, först i april avslöjade vad som var på gång, när man släppt ut en sammanfattning av sin rapport. Förslaget kallas: "Världen i förändring: Ett samhällskontrakt för en stor omställning: Slutsatser för beslutsfattare". Därefter skrev Schellnhuber dessutom en chockerande artikel i Frankfurter Allgemeine Zeitung. Ett "etiskt råd" lett av förre miljöminstern Klaus Töpfer med en liknande inriktning skall publicera en annan rapport den 3 juni för att döma ut kärnkraften och den moderna livsstilen. Regeringen skall besluta om allt detta den 6 juni och Förbundsdagen, den tyska riksdagen, den 17 juni.

LaRoucherörelsen mobiliserar nu internationellt för att stoppa denna nya motsvarighet till Mein Kampf.  Det kan lätt inses om man läser WBGU:s skrift. Den finns också i engelsk översättning under namnet: "World in Transition - A Social Contract for Sustainability". Hjälp till att uppmärksamma vad som är på gång och slå sönder deras argumentation. Skriv på den internationella resolutionen för att stoppa WBGU och dess "Stora omställning" här

Läs de bakgrundsartiklar vi sammanställt.

Så här presenterar WBGU sin folkmordsrapport:

"World in Transition - A Social Contract for Sustainability. Flagship Report 2011 by German Advisory Council on Global Change. Full text: to be published in fall 2011. In this report, the WBGU explains the reasons for the desperate need for a post-fossil economic strategy, yet it also concludes that the transition to sustainability is achievable, and presents ten concrete packages of measures to accelerate the imperative restructuring. If the transformation really is to succeed, we have to enter into a social contract for innovation, in the form of a new kind of discourse between governments and citizens, both within and beyond the boundaries of the nation state."
Sammanfattning på engelska (pdf) - måste läsas!

Bakgrundsartiklar

En kort sammanfattning på svenska av ovanstående rapport finns här

Artikel: Ny elchock i sommar av Ulf Sandmark 22 april

Upprop mot global likriktning: Tysk motståndsdag den 17 juni!
Av Helga Zepp-LaRouche 30 april
(på engelska)
(på tyska)

Artikel: "Germany: The Model For the Club of Rome?"
av Andrea Andromidas, 25 april
(på engelska)
(på tyska)

Artikel: Rebuttal of WBGU: THAT WHICH COULD NOT BE SUSTAINED
av Lyndon LaRouche, 3 maj (på engelska)

Avslöjande artikel i Frankfurter Allgemeine Zeitung av Schellnhuber (på tyska)

Artikel i Frankfurter Allgemeine Zeitung om att Schellnhubers WBGU vill avveckla också kol, olja och gas

Artikel av klimatskeptikern P. Gosselin: "Schellnhuber’s 'Green Mein Kampf' Is Dangerous Social Engineering Adventurism – Denies Cheap Energy To The Poor"

Kort sammanfattning och angrepp på Schellnhubers WBGU-rapport på bloggen TheClimateScam.se