Jaså, du tror fortfarande på antropogen global uppvärmning?

Massmördare som Charles Manson och folkmordsförespråkare som prins "dödligt virus" Philip tror på det.

Annars hade man ju hoppats att köpenhamnsfiaskot var slutet på den galenskapen, fast nu är en av East Anglia-skandalens värsta busar igång igen. Det är Hans Joachim Schellnhuber från klimatinstitutet i Potsdam och "European Climate Foundation", och till råga på allt adlad av den brittiska drottningen till "the Order of the British Empire", som nu utnyttjar katastrofen i Fukushima till att säga att vi måste sluta med kol (!).

Samtidigt har Al Gore haft en konferens i Washington D.C., där han försökt skapa Gore-Jugend, som likt i boken "1984" ska ha till uppgift att terrorisera sina föräldrar till att ge efter för den nya ordningen.

Vidare lägger den tyska regeringen ned Fusionsforskningen efter Fukushima, trots att fusionskraft inte har särskilt mycket med kärn(klyvnings)kraftverk att göra. Ministerpresidenten i Brandenburg vill t.o.m. lägga ner kolkraftverken, för att Tyskland ska uppfylla sin del av klimatmålen. Så, ingen kärnkraft (fission) eller fusion och inget kol i Tyskland! Det innebär utan tvekan en mörk tid.

Och till sommaren träffas de igen och ska på regeringsnivå komma på nya mål. Man får hoppas att regeringen inte skickar centerpartister igen, eller -- Gud förbjude! -- Maria Wetterstrand, vilket var uppe för diskussion senast.

Nog om det. Se vad LaRouche har att säga om verkligheten istället:
Webcast idag klockan 19