Brittisk klimatskojare tvingas avgå

Phil Jones, chef för East Anglia universitets Klimatforskningsenhet, har avgått i avvaktan på en utredning om att han överdrivit klimatförändringen orsakad av människor, rapporterade nyhetsbyrån AP. Jones är ökänd för att ha vägrat avslöja de värden han använt för sina databeräkningar för att kunna komma fram till sina lögnaktiga sammanställningar av temperaturserier för att försöka bevisa global uppvärmning.

Detta var precis vad Elias Dottemar, i LaRouches ungdomsrörelse,
varnade för i sin artikel "Var är den uppriktiga klimatdebatten?" i Ny
Solidaritet den 7 mars 2008 och här på hemsidan. Dottemar skrev:

"• Upphovsmännen bakom klimatmodellerna som "påvisat" en temperaturökning på 0,6°C under förra århundradet, varav de flesta kommer från East Anglia University i England, avslöjades nyligen av surfacestations.org ha använt slående undermålig utrustning, sorterat bort oönskade temperaturmätresultat från bättre termometrar i samma områden och dessutom vägrat avslöja var mycket av deras data kom ifrån. Jag och andra i LaRoucherörelsen har, i samarbete med flera vetenskapsmän i och utanför organisationen, avslöjat och noga dokumenterat långt fler oegentligheter i vad som inte kan kallas annat än ett brott. Brottsrubriceringen är en åklagares uppgift att bedöma för eventuellt åtal i något som vore tidernas skandal."

Universitetets uttalande kommer bara två dagar efter att klimatmötet i Köpenhamn hotades av ett uttåg i protest av Kina, Indien, Sydafrika, Brasilien och Sudan, som kommit överens om en lista av icke förhandlingsbara krav, inklusive att det inte får tillåtas några juridiskt bindande nedskärningar.

Syftet med bluffen om global uppvärmning, sedan den initierades år 1975, har varit att drastiskt reducera tredje världens befolkningar, enligt en imperiepolitik som uttalats upprepande gånger av Storbritanniens prins Phillip, genom att ljuga om att utsläpp av koldioxid från industrialisering oåterkalleligt värmer planeten. Nu har det främsta brittiska institutet som propagerat denna bluff ertappats med att förfalska sina argument för att jorden värms upp.

Det lämpliga svaret borde vara att omedelbart helt ställa in klimatmötet i Köpenhamn.