Den enda frågan till klimatskojarna

- Vi känner till dina åsikter om koldioxid - men var står du angående folkmord, frågar Laurence Hecht, huvudredaktör, 21st Century Science & Technology, 25. nov. 2009 och fortsätter:

Nätverket av lögnare och försvarare av det kommande Köpenhamnsmötet om klimatet undviker själva sakfrågan. Sedan kampanjen om global uppvärmnings startade på konferensen 1975 om "Den hotade atmosfären" av en skock radikala malthusianer ledda av Margaret Mead, har det enda syftet med myten om global uppvärmning varit att sätta stopp för vetenskapliga och teknologiska framsteg, för att drastiskt kunna reducera världsbefolkningen. Global uppvärmning visade sig vara den effektivaste bland de olika vetenskapliga bluffarna som främjades av samarbetet mellan Storbritanniens Prince Philip och nazisten Prince Bernhard i deras uppgivna strävan att reducera världsbefolkningsnivån från det nuvarande 6.7 miljarder till mindre än 2 miljarder människor.

De falska grunderna för klimatbluffen ställdes ut till beskådan för en bredare allmänhet  i veckan när en stor elektronisk fil från Klimatforskningsenheten vid Storbritanniens East Anglia universitet gjordes offentlig. Där dokumenterades att denna nyckelinstitution för klimatbluffen, har ljugit, nekat att släppa ut information och förstört data som visade sig motverka deras mytskapande.

Det enda svaret från det globala nätverket av medarbetare i detta bedrägeri, som är så mordiskt att Hitler skulle rodna, har varit att trappa upp lögnerna: "Koldioxidnivåerna stiger exponentiellt", "isen smälter och havsnivån stiger". Samtliga lögner, värdig av en modern Goebbels! Experter från hela världen på de relevanta ämnesområdena har klätt av varenda ett av dessa falska påståenden, vilket har dokumenteras i vetenskaplig detalj i vår tidskrift 21st Century Science & Technology.

Förespråkarna för global uppvärmning är avslöjade som skojare. Tiden för akademisk debatt har tagit slut. Den enda frågan som borde ställas till dem nu är: "Kommer du att avstå från din inblandning i detta främjande av det största folkmordet i mänsklig historia?"

-----------
1. Läs M. M. Hecht, 1975 Endangered Atmosphere Conference: Where the Global Warming Hoax Was Born, 21st Century Science & Technology, Fall 2007 pp. 64-68 www.21stcenturysciencetech.com/Articles%202007/GWHoaxBorn.pdf

2. Läs mer på hemsidan The Copenhagen conference  Scandal (engelska, tyska och franska)  http://www.copenhagenscandal.org/

3. Se den nya videon från LPACTV:  Cancel Copenhagen
http://larouchepac.com/lpactv?nid=12611