Se LPACTV:s dokumentärfilm ”En ny mörk tid!”

För att komma till ljusare tider!

Visst har vi ofta refererat till den annalkande sammanbrottskrisen som en "ny mörk tid". Nu har LaRouches ungdomsrörelse (WLYM) producerat en historisk dokumentär långfilm om vilka tankesätt och samhällsform och system i historien, som har lett till mörka tider, och varför det blir vårt fall även idag om vi inte vaknar. I denna banbrytande film upplever tittaren de ödesdigra dagar och år som förflutna mörka tider har givit en mänsklighet som accepterat att förslavas av ett monetärt system som inte tar någon hänsyn till människans och universums kreativa och även moraliska karaktär. Från djupet av historien hämtar WLYM i denna film den kunskap som du behöver, och din nation och dina ledare behöver för att undvika ett upprepande av sådana fasansfulla händelser. Du kommer att lära känna dina fiender och dina vänner som man behöver känna i sådana tider.

I medeltiden drog Venedigs regerande finansoligarki mänskligheten genom mycket lidande för att behålla ett sataniskt penningsystem, som inte bara ville kontrollera människors liv, utan också korrumpera och förgifta deras sinnen och tankar för att göra kontrollen fullkomlig. Det brittiska imperiet, den naturliga men också medvetna arvingen av Venedig, har använt samma metoder mot mänskligheten fram till idag.

Å andra sida har de sanna människoförkämpare, som Kardinal Nikolas Kusanus, genomskådat den Venetianska metoden och skapade alternativet, som långt bort från det gamla och ruttna 1400-1600 talets Europa, bortom hav och ocean, skulle skapa en fri och suverän republik. Denna lyckade republik och dess principer har varit ärkefienden för den giftiga imperieormen fram till idag.

Men bara med den historiska och humanistiska insikten som Lyndon LaRouche besitter, kan denna republik försvara sig själv idag, på vägnar av oss alla världsmedborgare och nationer och förhindra den ödesdigra kollapsen av världens ekonomi och därmed civilisationen som vi känner den idag.
Ett fönster öppnas i denna film för dig och oss alla att komma till ljusare tider, men först måste vi gå genom dörren för att se vår framtid (om vi inte fattar mod att ändra oss) med det förflutnas ögon, precis som Dante leddes genom helvetet av Virgilius för att komma till himlen.

Njut av denna 2000-åriga resa på 90 minuter här!

Av Hussein Askary

OBS: Filmen i sin nuvarande form är bara med engelsk tal! Med förhoppning om en text på svenska vid en en senare tidspunkt.