Hjälp till i kampanjen: Krossa den gröna svastikan!

För ungefär 70 år sedan begicks ett fruktansvärt folkmord i "naturens" namn. De "svagare folkelementen" rensades ut: handikappade, zigenare, judar, mentalsjuka, gamla, personer med ärftliga och obotliga sjukdomar...

Nu drar en ny folkmordsvåg över världen. Denna gång är det "vetenskapliga" namnet för detta inte rasbiologi, utan det kallas i stället för "global uppvärmning" eller "klimatförändringar". Syftet är dock exakt detsamma.

Sverige innehar nu ordförandeskapet i EU och statsminister Fredrik Reinfeldt har öppet förklarat att hans främsta mål under detta halvår är att satsa allt på en överväldigande propaganda för klimatlögnen.

EAP:s ordförande Hussein Askary hade följande att säga om Reinfeldts önskningar, i ett flygblad som delades ut under öppningsceremonin den 1 juli:

Andra önskningen: Att Satan ger honom makten (samma makt som kung Knut trodde sig ha, men inte riktigt hade) att när han ropar till vinden och molnen så ändrar de riktning och klimatet kyls av, och att han bara behöver doppa fingret i Nordsjön för att Golfströmmen ska vända och allting från de norska fjordarna och Lappland hela vägen ner till Herkules stoder frysa till is. (Förresten, det skulle väl avskräcka de afrikanska båtflyktingarna också?)

Prins Fredrik vill att jordaxelns 23-gradiga lutning ska bli 90 grader i sex månader, så att solen aldrig mer går upp på det norra halvklotet med sina hemska värmande strålar och fula klimatsolkande solfläckar, utan i stället bränner upp människorna som lever i södern, särskilt de ökända häxfolken med mörk hy.

Men stackars prins Fredrik, du är inte världens härskare! Det är det brittiska kungahuset. Var det därför du reste till London i måndags och smilade in dig hos den avtynande Mr Brown?! Träffade du kanske drottninggemålen prins Philip, grundaren av Wild Wild Furies (Världsnaturfonden WWF), som har sagt att han i nästa liv vill återfödas som ett dödligt virus så att han kan hjälpa till att ta död på människor av alla nationaliteter, som han tycker att det finns alldeles för många av? Jag hoppas att du i så fall kom ihåg att gratulera honom till att han REDAN har antagit formen av ett dödligt virus, och att miljarder människor riskerar att dö vid snorig närkontakt med hans kusin, det svinaktiga viruset A(H1N1)?

Du kan läsa hela flygbladet här.

I och med att alla andra partier har beslutat att hålla borgfred och dessutom i grunden har blivit gröna (särskilt hjärnorna, som verkar ruttna), är LaRoucherörelsen i Sverige - EAP den enda politiska kraft som i dagsläget kan göra motstånd och erbjuda ett alternativ till denna nya gröna fascism.

Gå med du också! (Här har du telefonnummer och adresser.)

Läs mer på våra kampanjsidor -- Krossa "gröna svastikan" och Stoppa Obamas nazidoktorer -- och se denna video:

Klippet med Michael Goj kommer från videon Varför naturen och vetenskapen säger nej till brittisk miljöfascism!, som du också bör se för att få en djupare inblick.