Ny australisk film förklarar kollapsen och lösningen

LYM i Australien släpper sin första längre kampanjvideo:
"Homeowners And Bank Protection Bill: The Only Solution"

LaRouche ungdomsrörelse (LYM) i Australien har denna vecka släppt en kraftfull, en timme lång dokumentär om LaRouches lagförslag för att skydda husägare och banker, Homeowners and Bank Protection Bill (HBPB).

Videon är en del av ett projekt som austaliska LYM drog igång för tre månader sedan för att trappa upp mobiliseringen för HBPB i Australien och för att bemöta de lögner som sprids av ekonomiskt obildat folk som förnekar eller låtsas inte känna till LaRouches meriter. Videon innehåller bland annat intervjuer med Craig Isherwood och Robert Barwich, styrelsemedlemmar i LaRoucherörelsens australiska parti Citizens Electoral Council (CEC). Fokuset är att presentera LaRouches meriter i ekonomiskt prognosmakande sedan hans första prognos år 1956; hans nuvarande förslag om ett nytt kreditsystem; och de pågående mobiliseringarna för HBPA och en ny Pecorakommission.

Huvudfokuset är att få tittaren att förstå vad som orsakade den ekonomiska kollapsen, de viktigaste vändpunkterna sedan Franklin Roosevelts död, såväl i Australien som i hela världen. Det som med all tydlighet måste förstås är världsekonomins fysikaliska sammanbrott, som systemet självt aldrig kommer att kunna återhämta sig från, såvida inte de åtgärder som LaRouche föreslagit verkligen genomförs.

Man har producerat 40 000 DVD:er som kommer att skickas runt i landet till organisatörer, supportrar och institutioner. Det är ett vapen för att få igång den ekonomiska och intellektuella revolutionen inom den australiska befolkningen som krävs för att de ska kunna bryta sig loss från globaliseringen och det brittiska imperiet -- vilket naturligtvis är precis lika relevant för Sveriges befolkning!

Här kan du se filmen online eller ladda ned den!