Till EAP:s väljare

Vi tackar alla som röstade på Europeiska Arbetarpartiet - EAP i EU-valet!

Trots att det som vanligt var en enorm mediablockad mot oss från Goebbelspressens sida, har vi i denna valkampanj lyckats föra fram de lösningar på krisen som måste genomföras om Sverige, Europa och världen ska ha någon framtid. Vi har även lagt grunden för nästa års riksdagsval, då EAP:s alternativ måste diskuteras öppet.

Under kampanjens gång har vi aktiverat allt fler kontakter och vänner att hjälpa till i den politiska organiseringen, vilket lett till att vi nu har nya lokalgrupper i bl.a. Göteborg och Malmö-Lund-området. Våra aktiviteter i Stockholm och Uppsala har expanderats till att även inkludera Södertälje, med sina nedläggningshotade bil- och lastbilsfabriker.

Just räddningen och omställningen av fordonsindustrin var ett stort fokus under kampanjen. Vi besökte Scania-, Saab- och Volvofabriker i Södertälje, Linköping, Göteborg och Trollhättan. Sammanlagt delade vi ut 75 000 exemplar av vår valpamflett, vilket är rekord i EAP:s historia.

Det var många människor, från norr till söder, som hörde av sig och ville ha pamfletter och valsedlar att dela ut. I "demokratiska" Sverige får ju väljarna nämligen inte reda på vilka partier det går att rösta på, utan partierna måste själva lägga ut sina valsedlar i alla vallokaler för att väljarna ska ges en ärlig chans att rösta på dem! Det kommer troligtvis att ta uppemot två veckor innan vi får reda på det slutgiltiga valresultatet, och inte ens då kommer det att vara särskilt pålitligt eftersom den politiska maffian i vissa delar av landet tidigare konsekvent vägrat att tillkännage våra röster.

Trots mediernas totala mörkläggning av vår "existens" fick vi några viktiga genombrott. På Sveriges Televisions YouTube-kanal kunde folk ställa frågor i videoformat, som sedan besvarades av de olika partiernas kandidater genom korta videoklipp. De flesta av de videor vi skickade in lades faktiskt upp av SVT och väljarna fick på så sätt i alla fall en chans att jämföra oss med de andra partierna.

Utmaningen för oss är nu att fortsätta att bygga upp och stärka vårt rikstäckande nätverk av seriösa medborgare och dynamiska politiska ledare, som kan hjälpa till att organisera kring LaRouches unikt korrekta analys av civilisationens kris och lösningen på den. Detta i en tid då alla andra politiska partier bevisat sig vara fullkomliga nollor som verkar ha gaddat sig samman mot mänskligheten, genom sin brittiska, malthusianska klimatsvindel och sin fascistiska åtstramningspolitik som den "slutliga lösningen" på den kris som de själva hjälpt till att skapa.

Nu trappar vi upp vårt arbete för att besegra Sveriges synarkistiska modell och se till att den amerikanska revolutionen äntligen kommer hem till Europa! Läs mer under vårt program.

Kontakta oss för att beställa material och för att diskutera våra kommande aktiviteter. Vi ser fram emot ditt brev eller samtal!