Gå och rösta på EAP idag!

I dag är det val till Europaparlamentet! Ta chansen och rösta på EAP!

Om det inte finns någon förtryckt valsedel för EAP, kan du ta en blank valsedel och själv skriva på den:

Europeiska arbetarpartiet - EAP

EAP:s kampanj i valet har skapat möjligheter för att tränga fram på ett sätt som våra "demokratiska" mediaföretag annars inte tillåter. Nu när svenska regeringens politik att omoraliska politik att offra Lettlands människor avslöjas allt tydligare, binder Borg och Reinfeldt sig fast i det sjunkande skeppet och kräver att svenska skattebetalare nu skall ta på sig bankernas förluster i Baltikum och gå under med bankerna. Inga partier utom EAP vågar gå emot bankerna. Alla är lika rädda som regeringen. Även vänstern vill betala bankernas förluster genom att nationalisera bankerna, i stället för att konkurssanera dem så att vi omedelbart kan få ett fungerande banksystem.

Endast en röst på EAP gör skillnad. Det är enda sättet att visa att du inte tolererar att människor skall behöva dö, för att värdet på ruttna bankpapper skall upprätthållas.

Du vet väl att det går att ändra sin förtidsröstning? På valdagen kan man rösta en gång till, genom att gå till vallokalen och visa en legitimation. Då kan du lämna in en ny röstsedel i ett valkuvert, och ditt gamla valkuvert tas bort.

Andreas Persson, kandidat till Europaparlamentet för EAP, uppmanar er att gå och rösta

EAP:s kampanjsidor för EU-valet

EAP:s YouTube-kanal, där du kan jämföra EAP med andra partier