Möte med EAP i kväll kl 18!

Tid: Torsdagen den 28 maj klockan 18:00
Adress: Hägerstensåsens Medborgarhus, Stockholm
Riksdalervägen 2 / Sparbanksvägen,
T - Hägerstensåsen, bilavfart från E4 vid Västberga

Europeiska arbetarpartiet-EAP håller valmöte i dag (28 maj) klockan 18 i Hägerstensåsen i Stockholm.

I inbjudan står följande att läsa:

Den 28 maj presenterar EAP ett unikt inlägg i det EU-val som präglas av sofisteri och total politisk impotens, mitt under den värsta finansiella och ekonomiska krisen i modern historia.

Kollapsen av hela industrier i USA och Europa, matkrisen, och hotet av en världsomfattande pandemi är frågor som inte alls har registrerats hos de olika partierna i Sverige.

Från sin unika position som medarbetare till Lyndon LaRouche, ekonomen som förutsåg finanskrisen och som lagt fram lösningen för hela världens fysikaliska ekonomi, kommer EAP att presentera dessa idéer.

Dessutom har LaRouche och EAP tack vare sitt intensiva arbete genom åren för att utveckla hela Afrika, som ett led i lösningen för den globala ekonomins sammanbrott, utvecklat en djupgående förståelse för Afrikas problem och potential.

Hussein Askary, EAP:s partiordförande, var i Sudan i april och fick en förstahandsupplevelse av Afrikas paradox: Det ofattbara lidandet, men också den enorma potentialen för fred och utveckling. På det här mötet kommer Askary att på ett grafiskt sätt visa vad EAP menar med sitt uttryck: "Europas framtid ligger i Afrika".

Européer, afrikaner och andra som älskar sina nationer och som samtidigt kämpar för hela mänsklighetens bästa, är hjärtligt välkomna till denna unika diskussion.

Ni kan redan nu tjuvtitta på några av de animationer om Afrikas utveckling som kommer att visas på mötet.

Rösta på Europeiska arbetarpartiet - EAP i EU-valet den 7 juni!

Läs mer på vår kampanjsida: larouche.se/eu2009