Beethoven och Geijer – EAP:s kulturpolitik

I en nyinspelad video inför EU-valet går Lotta-Stina Thronell igenom EAP:s kulturpolitik.

Särskilt nu när det är ekonomisk kris och samhällets ledande politiker och ekonomer både ljugit och varit allmänt inkompetenta, är det viktigt att lämna detta förflutna bakom oss och i stället se framåt. Som ledstjärnor behöver vi ta hjälp av de bästa exemplen på kreativitet i historien. Vi måste lära oss att tänka som Ludwig van Beethoven. Vi i Sverige kan även hämta inspiration från en av våra stora tänkare från 1800-talet, Erik Gustaf Geijer. (Här kan du läsa mer om Beethoven, Geijer och en ny klassisk renässans.)

Se videon med Lotta-Stina Thronell, som är kandidat för Europeiska arbetarpartiet i valet till Europaparlamentet den 7 juni:

På EAP:s kampanjsidor inför EU-valet hittar du många fler videor med våra kandidater.

http://larouche.se/eu2009/kandidater