Barack Obama kopierar Hitlers sjukvårdspolitik

Under de senaste dagarna har president Barack Obama låtit förkunna sin avsikt att sätta en sjukvårdspolitik i verket, som i praktiken är en kalkerad kopia av Adolf Hitlers ökända proklamation från september 1939 på temat "liv inte värda att leva". Detta president Obamas yttrande är det mest extrema steget i riktningen Hitler-lik fascistisk diktatur vi hittills hört från honom, men de som följt Obamas politik, sedan hans möte med drottning Elizabeth II och hennes folkmordiske gemål prins Philip, ser nog Obamas offentliga eko av Adolf Hitlers ökända ord fullständigt i enlighet med den riktning jag varnade för den 11 och 28 april i mina båda internationella internetkonferenser.

Dessa president Obamas ord är inte enbart tankemissfoster från hans egen personliga idiosynkrasi. Det är "beteendeekonomerna" runt Peter Orszags politik, riktningen i den tjuvaktige Larry Summers' ekonomiska politik och från bröderna Rahm och Ezekiel Emanuel.

Detta skriver Lyndon LaRouche i ett uttalande som nu delas ut som flygblad i hela USA.

LaRoucherörelsen har internationellt inlett en storoffensiv mot Obama-administrationens föreslagna nazistiska sjukvårdsreformer. Under förhållanden av ekonomisk kollaps och en finanselit som längtar efter att deras spekulativa toapapper till varje pris ska räddas av staten och skattebetalarna, sprider sig nu tankegångar om att man måste sänka "kostnaderna" för vård av gamla, handikappade och sjuka i USA och Europa. Detta är precis samma sorts kalkyler om "vilka liv som är värda att levas" som nazisterna använde (se denna artikellarouche.se från förra veckan).

Vi måste säga: "Aldrig mer!" Nu trappar vi upp mobiliseringen mot de mordiska åtstramningsplanerna inom sjukvården.

Läs LaRouches pressmeddelande

Dra benen efter sig framför Hitler

och John Hoefles EIR-artikel

Hur Obama har återupplivat Hitlers folkmordspolitik