Jämför EAP med de andra partierna!

På SVT:s YouTube-kanal kan du nu jämföra Europeiska arbetarpartiet-EAP med de andra partierna som ställer upp i valet till Europaparlamentet.

I spellistan "Därför ska du rösta!" kan du se ett videouttalande av Elias Dottemar, som står på sjätte plats på EAP:s lista för EU-valet. Jämför själv det han säger med det som sägs av kandidater från andra partier: Marita Ulvskog (socialdemokraterna), Per Schlingmann (moderaterna), Ella Bohlin (kristdemokraterna), diverse medlemmar i piratpartiet, Gudrun Schyman (feministiskt initiativ), Maria Wetterstrand (miljöpartiet), Lena Ek (centerpartiet), Fredrik Malm (folkpartiet) och Sven-Olof Sällström (sverigedemokraterna).

Klicka på denna länk:

Därför ska du rösta – Partierna om EU-valet


Elias Dottemar, kandidat för EAP i Europaparlamentsvalet den 7 juni 2009