Nya videor med EAP:s kandidater

Nu har vi spelat in ytterligare några videopresentationer av våra kandidater inför EU-valet den 7 juni. Se dem här:

http://larouche.se/eu2009/kandidater

Ulf Sandmark, plats 3 på listan, beskriver hur de svenska bankerna störtat hela Lettland i en grym ekonomisk kris och hur den svenska regeringen nu kräver att den lettiska befolkningen ska betala detta genom en drastiskt sänkt levnadsstandard. Med andra ord, ett folkmord iscensatt av skrivbordsmördare.

Läs mer om detta: Kräv Pecoraundersökning av vad bankerna gjorde i Lettland!

Och skriv under uppropet för en svensk Pecorakommission!

Erol Curmak, som ursprungligen kommer från Turkiet och som under lång tid varit bosatt i USA, delar med sig av sina egna erfarenheter av hur Sverige gått från att vara ett industriland till att nu vara på väg att bli ett u-land – och berättar vad man kan göra för att ändra på det!

På våra kampanjsidor för Europaparlamentsvalet kan ni läsa mer om EAP:s program, se fler videor med våra kandidater, kolla in våra animationer om hur Europa kan hjälpa till att utveckla Afrika (och rädda oss själva!), beställa valsedlar, och mycket mer...

http://larouche.se/eu2009


Ulf Sandmark och Erol Curmak, EAP-kandidater i EU-valet den 7 juni 2009