Joseph Goebbels blottställd: aftonbladet.se gör ett valtest

När fan blir gammal blir han religiös, sägs det.

När Goebbels blir gammal blir han i alla fall ärlig, verkar det som.

I en utomordentligt häpnadsväckande händelse har den svenska Goebbelspressen, denna gång i aftonbladet.ses skepnad, blottställt sin profascistiska inställning. Nu vet ni varför ni inte hör något om LaRouche i svensk mainstreammedia. De vet att han inte är någon fascist. Det räcker för att inte få komma till tals. De vet att LaRouche styr många viktiga aspekter av världspolitiken och att de är relevanta att rapportera. De vägrar nämna honom eftersom han inte är en i gänget, i nazistinternationalen.

Chefredaktörerna för Aftonbladet respektive aftonbladet.se försöker förklara varför de förutom de partier som finns representerade i Europaparlamentet och Riksdagen, även tagit med Feministiskt initiativ, Piratpartiet, och det gamla nynazistiska partiet Sverigedemokraterna (SD) i sitt galna matematiska valtest. Den vanliga sofistisk visan är ju annars: bara redan representerade partier. Lika för alla.

De skriver:

"I årets val till EU-parlamentet ställer 22 svenska partier upp.

Vår policy har varit att begränsa testet till de partier som redan sitter i riksdagen eller EU-parlamentet. Utifrån denna princip beställde vi också årets test.

Vårt beslut har fått kritik från många av våra läsare som vill jämföra sina ståndpunkter med Piratpartiet, Feministiskt Initiativ och Sverigedemokraterna.

Dessa tre partier spelar också en aktiv roll i debatten. Vi har lyssnat på våra läsare och ändrar vårt beslut i detta EU-val. Därför ingår från och med nu de tre partierna i testet."

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5130406.ab

Så nynazisterna i SD är aktiva i debatten. En frisk fläkt liksom. Så de måste vara med? Det är folkets vilja! Våra läsare vill kunna jämföra sina åsikter med deras. Inte ett ord om att de kanske inte skulle vara så poppis om inte Aftonbladet med Jan Guillou i spetsen skötte deras marknadsföring.

Men EAP, de är helt passiva? Ingen som märkt dem? Deras tidiga varningar om finanskraschen är inte nyhetsvärdigt?

Sanningen är att EAP, förutom att vara de enda som vet vad de talar om, är mycket mer aktiva bland allmänheten mellan valen än alla de andra partierna tillsammans. De vet det. Hur ofta stöter du på ett socialdemokratiskt bokbord på Medis? Sett mycket av Junilistan sedan förra EU-valet?

Detta säger inte att EAP är så värst aktiva i Sverige. LaRoucherörelsen är mer aktiv i andra länder. Det säger bara att Goebbelspressen är finansoligarkins lögnaktiga horor, och att de följaktligen försöker se till att du inte vet att det finns en lösning på finanskrisen som skyddar människorna.

Andreas Persson, en av EAP:s kandidater till Europaparlamentet, har skrivit en artikel på ämnet "Se upp för tjuvar och lögnare bland småpartierna" som har relevans för detta brott från Aftonbladets sida: att försöka tiga ihjäl det enda svenska parti som har något att säga om de faror som hotar nationen i dagsläget, och lämna svenska väljare i sticket med en mängd omöjliga val.