Sverige hotas av impotensdiktatur

I ett sällsynt initiativ kallade statsminister Reinfeldt till sig media för att uttala följande enligt:
114 SVT Text INRIKES Publicerad 5 maj: Negativ Reinfeldt: Ingen ljusning

Det var en negativ statsminister Fredrik Reinfeldt (M) som träffade journalister i riksdagen i dag.

-Det finns inget utrymme alls för reformer och svenska folket kommer inte att märka någon ljusning i krisen, sade han.

Om höstens budget sade han att den kan vara snabbt avklarad.

-Utrymmet är noll, sade statsministern.

Enligt Reinfeldt kommer svenska folket att uppleva att nedgången fortsätter, eftersom arbetsmarknaden kommer att uppvisa en negativ utveckling i flera år.

Denna förnyade impotensdeklaration görs eftersom regeringen bestämt att följa EU:s och överskottsmålets budgetregler så strikt att man inte förbjudit sig själv att dra igång de stora statliga infrastrukturprojekt som krävs för att sätta igång all ledig kapacitet i landet för att bygga Sverige ur krisen. Regeringen har dessutom bestämt att man inte skall konkurssanera bankerna, så att det kollapsade finanssystemets behov är nu det som styr statens budget.

Denna politik blir än märkligare med tanke på den andra nyheten från regeringsarbetet samma dag:

119 SVT Text INRIKES Publicerad 5 maj: Klart med borgfred

Efter 1,5 timmes förhandlingar under tisdagskvällen kom oppositionen överens med regeringen om att lägga ner alla trätor och hålla sams under Sveriges ordförandeskap i EU under andra halvåret i år.

Efter att återigen deklarerat sin politiska impotens, kräver alltså Reinfeldt att all opposition skall tystas under hela EU-ordförandeskapet fram till årsskiftet. Han har därmed lanserat en helt ny statsdoktrin för framtida statvetare att utreda: Impotensdiktatur!

Reinfeldts impotensdiktatur, de molokna sammetsögonen till trots, är minst lika dödlig som andra diktaturer, vilket kan man se av hans skrivbordsmord på det lettiska folket och hur han är beredd att offra även Sveriges välfärd för det ruttna finanssystemets skull.

Vad säger då oppositionen mitt i denna kris där befolkningens hotas och dess framtid avgörs?

Oppositionen böjer sig för regeringens impotens och visar därmed upp en impotens som är ännu värre!!

Du behöver i alla fall inte låta dig tystas som alla i regeringens och oppostionens partier nu officiellt har ställt upp på. Du behöver inte acceptera denna riksdagapartiernas totala kapitualtion i en frivillig diktatur. Rösta på EAP och gör slut på Reinfeldts och oppositionens vämjeliga tävlan i impotens!