Massiv propaganda för EU-imperium

Det finns absolut ingen anledning att sakta ned kampen mot fascistgänget bakom Lissabonfördraget, som vill göra Europa till ett nytt imperium baserat på diktatur -- för imperiesidan gör allt annat än sover. Europeiska medier har redan påbörjat en propagandaoffensiv för att ånyo marknadsföra det stendöda Lissabonfördraget. Vi kan förvänta oss mer av detta under de kommande veckorna då valkampanjen för EU-valet intensifieras.

Typiskt för den psykologiska krigföringen mot euroskeptikerna är vad som hände på de tyska morgonnyheterna i måndags, där halvtimmeslånga program sändes med påståendet att utan "Europa" så skulle det bli ännu mer problemfyllt och dyrt för medborgarna, allt från de höga matpriserna (t.ex. 9 euro för en aubergine) till bördan att behöva växla pengar när man är på semester utomlands. Man går också ut med linjen att Irland, som röstade nej till Lissabonfördraget i juni i fjol, definitivt kommer att hålla en ny folkomröstning om EU-fördraget i oktober och att resultatet av denna omröstning kommer att bli i Lissabonfördragets favör.

I detta sammanhang kan man också lägga märke till att somliga i Bryssel inte ens vill vänta på irländarna, utan går nu fram med sin politik, precis som om Lissabonfördraget redan gällde. Eurokraterna, som vet att Lissabonfördragets öde är ovisst, skrider till verket redan nu; exempelvis är man på väg att skapa ett utrikesdepartement för EU, vilket fördraget föreskriver. Torypartiets förra högkvarter i London har av EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso valts ut till platsen för utrikesdepartementets diplomatiska center, och unga diplomater utbildas redan i sådana färdigheter som "hur man handskas med media", enligt Spiegels webbplats förra veckan.

* * * * *

Läs mer om kampanjen mot Lissabonfördraget

Rösta på EAP i valet till Europaparlamentet den 7 juni 2009: larouche.se/eu2009

Demonstrationerna som dräpte Lissabonmonstret