EU-valet: EAP organiserar i Skärholmen

Europeiska arbetarpartiet (EAP) sparkade lördagen den 18 april igång sin valkampanj med att organisera befolkningen i Skärholmen i södra Stockholm. Partiledare Hussein Askary och medlemmar av LaRouches ungdomsrörelse (LYM) delade ut den nytryckta valpamfletten och diskuterade lösningen på den ekonomiska krisen med medborgarna.

Partiet har på tisdag sitt upptaktsmöte inför Europavalet. EAP:s partiledare Hussein Askary, som är toppkandidat på listan, kommer då att gå igenom vad EAP:s uppgift är i valet till Europaparlamentet. Elke Fimmen, vice ordförande i EAP:s tyska systerparti, Bürgerrechtsbewegung Solidarität (BüSo), kommer att diskutera frågan om dagens fascistiska monster i Europa. (Hon kommer att tala på engelska, med simultantolkning till svenska.)

Läs mer på kampanjsidan larouche.se/eu2009