EU-valet: EAP:s pamflett om Pecorakommission och bilindustri

Den 17 april, med drygt sju veckor kvar till Europavalet den 7 juni, släppte Europeiska arbetarpartiet (EAP) sin masspamflett, som ska delas ut i 50.000 exemplar fram till valet.

Förstasidan fokuserar på de två huvudsakliga valfrågorna:

1) Hela finanssystemet var ett pyramidspel: Kräv en Pecorakommission för att utreda korruptionen. Detta illustreras av en bild på den nazitränade megaspekulanten George Soros, som sitter inburad tillsammans med sin kontrollör och medbrottsling från brittiska UD, lord Mark Malloch-Brown. Man kan själv skriva under uppropet på www.larouche.se/pecora

2) Rädda och ställ om bilindustrin för ekonomisk överlevnad. Det är brottsligt att stänga Volvo PV:s, Saabs och underleverantörernas verkstäder! Det är ett brott mot mänskligheten när Afrika och andra världsdelar behöver lyftas ur fattigdomen. Alla problem kan byggas bort, men bara med en ny, rättvis ekonomisk världsordning.

På baksidan återfinns mer om valet till Europaparlamentet, under rubriken "EAP med i EU-valet: Det enda alternativet för Europa!" Där finns även EAP:s nya valaffisch:

"EUROPAS FRAMTID LIGGER I AFRIKA. Ställ om produktionen. Högteknologi för Afrika – arbete för oss. Produktion i stället för spekulation. Rösta på EAP."

Där finns även webbadressen till EAP:s kampanjsajt: larouche.se/eu2009

Här kan du ladda ned valpamfletten i PDF-format och även läsa alla artiklar direkt på webben