Wall Streets dinosaurier vägrar acceptera att världen förändrats

Några av de största spelarna från den rykande håla i marken som en gång kallades Wall Street har låtit bilda en ny lobbygrupp som del i deras försök att ignorera verkligheten och låtsas som om de inte sprängt världen med sin galna derivatspekulation och ohämmade girighet. Den nya gruppen, Coalition for Business Finance Reform, grundades av sju internationella banker - Goldman Sachs, J.P. Morgan Chase, Barclays, Morgan Stanley, Credit Suisse, Deutsche Bank och Citigroup - i ett förgäves hopp att de och derivatmarknaden kan resa sig ur graven och än en gång dominera världen. I synnerhet vill de skydda den vildaste formen av spekulation som någonsin existerat, over-the-counter-derivat- och kreditderivatmarknader.

Sedan krisen började har alla större banker rapporterar nedskrivningar och förluster av tillgångar på mer än 800 miljarder dollar, men håller fortfarande biljonförluster i sina bokföringar. I stället för att acceptera det faktum att de är konkursmässiga har de stora bankerna begärt en strid ström räddningspengar från framför allt Washington och rätten att bedrägligt falskt bokföra värdet på sina tillgångar. Såväl Bushs som Obamas regeringar kapitulerade inför pressen vilket haft som följd att USA:s ekonomi kollapsat och miljoner amerikanska familjer gått i personlig konkurs.

Det är hög tid att sätta parasiterna i konkurs och lägga koncentrera oss på att rädda landet. Som LaRouche sa i sitt tal på påskafton: "I USA är alla rädda för bankirerna. Alla är oroliga över Wall Street. Låt oss bränna ned Wall Street! Låt oss få det överstökat. Sluta prata om Wall Street; de duger inte till något, det är dött. Bränn ned det så kan vi anlägga betesmark för kossor där eller något. Kalla det Centrum för befrämjande av den mänskliga välviljans mjölk".