Earth Hour: WWF-fascismens nya mörka tid

På lördag kl 20:30 är det meningen att många naiva människor i Sverige och i resten av världen ska släcka lamporna och stänga av strömmen i en timme. Då har nämligen Världsnaturfonden WWF – grundad av två nazistiska prinsar: prins Philip och prins Bernhard – bestämt att "Earth Hour" ska äga rum. (Arrangörerna verkar dock inte ha tänkt på vad som händer när folk vill tända lamporna igen, en timme senare.)

Klockan 20:30-21:30 är det meningen att lamporna ska släckas, först på Nya Zeeland i öst och sedan tidszon för tidszon ända fram till Alaska i väst. Världsnaturfondens mål är att över en miljard människor ska slå av strömmen som en del av manifestationen. Detta är helt i linje med malthusianernas och rasbiologernas ideologi att jorden är överbefolkad och vi människor är parasiter som använder jordens begränsade resurser.

Al Gore anklagar i sin bok "Earth in the Balance" industrisamhället och kristendomen för att ligga bakom det moderna samhälle (med avancerad sjukvård, rent dricksvatten m.m.) han vill avskaffa och förespråkar en återgång till en naturreligion för att främja det nygamla natursamhälle, renat från överflödiga människor, som han rekommenderar.

Men Al Guru var långt ifrån först med dessa fascistiska idéer. Storbritanniens prins Philip har i otaliga yttranden uttalat sin önskan att lösa problemet med den påstådda överbefolkningen, genom att vilja återfödas som ett "synnerligen dödligt virus". Han skrev i sin bok "Down to Earth": "Det som beskrivs som 'naturens jämvikt' är helt enkelt naturens egenskap att begränsa sig själv. Fruktbarhet och avelsframgång skapar överskottet som förlusterna åter jämnar ut. Plundring, klimatologiska skillnader, sjukdom och svält -- och i fallet med den olämpligt så kallade homo sapiens, krig och terrorism -- är de huvudsakiga medel med vilka befolkningen hålls under en bestämd kontroll."

Prins Philips son, prins Charles, far nu runt och predikar om att det är "100 månader kvar att rädda världen". Gordon Browns regering verkar vilja dra nytta av Charles' passion för folkmord, förpackad som en kampanj kring den av britterna påhittade klimatbluffen.

Läs mer om klimatsvindeln

Som en välbehövlig kontrast till detta folkmordsjippo presenterar vi i LaRoucherörelsen i stället en humanistisk vision om hur världen måste se ut om 50 år. Se därför denna video från ungdomspanelen på Schillerinstitutets internationella konferens den 22 februari i år: